Nivea ile Cilt Bakımı



Yaklaşık bir ay önce İzmirli yemek blogu yazarları olarak bir kahvaltı etkinliğinde bir araya gelmiştik. Bu etkinlikte çeşitli firmalar hediyeleri ile günümüze renk katmış, yeni ürünleriyle tanışmamızı sağlamıştı. Bu firmalardan biri olan Nivea da bizler için iki ürününü göndermişti: Nivea Repair&Care ve Nivea Q10. Bugün sizlerle bu ürünler hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.


Nivea Repair&Care'i bir aydır düzenli olarak kullanıyorum. Normalde cilt tipim yağlı, ancak bölgesel olarak kuruluk problemi de yaşıyorum. Özellikle ellerimde hem mevsim değişikliği hem de sık yıkama ve deterjan kullanımına bağlı olarak kuruma ve gerginlik hiç eksik olmuyor. Sık sık el kremi kullanmama rağmen bunu aşamamıştım. Dolayısıyla bu ürünü ilk olarak vücudumun en kuru bölgesi olan ellerimde denemeye karar verdim. Birkaç kullanımdan sonra hemen farkı hissedildi ve bir aydır gece yatmadan önce sürüp yatıyorum sabah kalktığımda ellerim bebeksi bir yumuşaklıkta oluyor. Bu etkiyi gördükten sonra vücut bakımında da kullanmaya başladım, özellikle duş sonrasında vücudun kaybettiği nemi kısa sürede geri kazanmasını sağlıyor. Bu onarıcı ve yenileyici etki 48 saat sürüyor. Üstelik bütün Nivea ürünleri gibi harika bir kokusu var. Nemlendirirken yağlandırmaması da artı bir özelliği. Bu kremi bundan sonra da el ve vücut bakımım için kullanmaya devam edeceğim.


Nivea Q10 ise kırışık karşıtı bir bakım kremi. Vücutta hücre yenilenmesini sağlayan ve yaş ilerledikçe azalan Q10 seviyesini korumaya yardımcı olan, aynı zamanda 15 faktör güneş koruması da içeren bir ürün. Özellikle 30-50 yaşlar arasında etkili ve serinin diğer ürünleri (gece kremi, göz kremi, temizleme sütü ve şişkinlik giderici göz roll-onu) ile birlikte kullanıldığında olumlu sonuçlar verecek bir krem. Bu ürünü ben kendim denemek yerine anneme hediye ettim :) Hem cilt tipi hem de yaşı bu ürün için daha uygun. Onun fikrini sorduğumda hem kokusundan hem de yumuşak dokusundan hoşlandığını söyledi. Kırışıklıklar üzerindeki etkisi ise elbette kısa sürede ortaya çıkmayacaktır.



Burada hazır Nivea ile ilgili bir yazı yazmışken konu dışına çıkıp kullandığım diğer Nivea ürünleri hakkındaki izlenimlerimi de yazmak istiyorum. İlk fotoğrafta gördüğünüz ürün Nivea Body Sprey, ne yazık ki artık piyasada olmayan bir ürün. Ne yazık ki diyorum çünkü yaklaşık 10 yıl önce Nivea ürünlerinden yaptığım toplu bir alışveriş sonrasında bu ürün hediye olarak verilmişti. Kokusu, süt gibi bir dokusu olması ve püskürtülerek kullanılması dolayısıyla vücut bakımım için vazgeçilmez olmuştu. Yıllarca bitmesin diye az az kullandım, ama sonunda bitti tabi, bir daha da bulamadım :( İkinci ürün sürekli kullandığım roll-onu onu da çok seviyorum Nivea'nın klasik parfümü ile sürekli bebeksi bir kokunuz oluyor, biri bitmeden diğerini yedekliyorum :) Nivea Dry Comfort pudralı bir ürün, özellikle yaz ayları için ideal, parfümü roll-on gibi bebeksi. Kullandığım 4. Nivea ürünü peelingi, yağlı bir cildim olduğu için siyah nokta ve gözeneklerle mücadele için cildimi hep temiz tutmam gerekiyor. Bunun için düzenli olarak cilt temizleyici ve arındırıcı ürünler kullanmayı alışkanlık haline getirdim. Bu ürünü de 15 günde bir kullanıyorum. Bir diğer ürün Nivea lip stick, yağlı bir cildim olmasına rağmen kışın soğuk yazın sıcak etkisiyle dudaklarımda kuruma ve çatlama problemi yaşıyorum. Bu yüzden Nivea'nın hoş kokulu stickleri her daim çantamda. Bir öncesinde çilek aromalı olanı kullanmıştım, insanda yeme hissi uyandırıyor :) Şimdi yukarıda fotoğrafı olan inci parlaklığı veren ürünü kullanıyorum. Aynı zamanda uçuk pembe ruj sürmüş görünümü veriyor. Bahsedeceğim son ürün ise makyaj serisi, günlük hayatımda çok sık makyaj yapmasam da özel günlerde Nivea'nın fondoten ve pudrasını kullanıyorum ve yıllardır hiçbir problem yaşamadım, hem doğal görünüyor hem de cildime zarar vermiyor. Bunlar dışında güneş bakımında da Nivea'nın ürünleri vazgeçilmezim.

Tekrar konuya dönersek, yukarıda bahsettiğim her iki ürünü de (Nivea Repair&Care ve Q10) sizlere gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Sizler de kullanıp fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. 

Bu ürünlerle tanışmamızı sağlayan Nivea'ya çok teşekkürler. Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için www.nivea.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Merhaba, pastamızı Selda Hanıma yaptırdık, yakında yayınlarım, süperdi, tavsiyene teşekkürler...bu arada Nivea Q10 gece kremi ilk çıktığında satış elemanının tavsiyesi le almıştım, bir cam kavanozda ve lacivert kapaklı idi. Krem kullanma özürlü biri olarak o kremi her gece sürmek için sabırsızlanıyordum, hiç ihmal etmedim, çünkü esansı şahaneydi. aslında bugünlerde herkes parfümsüz ürünler peşinde olsa da ben ona tapıyordum ama sonra onu bir daha bulamadım...hem ambalajı hem de esansı değiştirmişler sanırım:(((( bu arada daldan dala ama...sütlü erişteni ve patatesli ekmekçiklerini de yapmak için sabırsızlanıyorum!sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım:))

    YanıtlaSil
  3. Cincinsfikirli, memnun kalmanıza sevindim :)

    Hülya, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Fırında Akya Balığı

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak