Yeni Çeşitleriyle Tat Ketçap

Geçenlerde gelen bir mailden Tat'ın yeni ketçap çeşitleri çıkardığını ve ambalajlarını yenilediğini öğrendim. Yeni ürünleri denemeye meraklıyım bildiğiniz gibi. Kekikli ve barbekü soslu ketçabı çok merak ettim. En kısa zamanda alıp denemek istiyorum. Aromaları, eklendiği yiyeceğe farklı bir lezzet katacaktır mutlaka. Sizleri de haberdar etmek için Tat Ketçap'ın yeni çeşitleri ile ilgili bilgileri paylaşmak istiyorum.

Sofraların vazgeçilmezi olan Tat Ketçap, ürünlerinin yüzünü yeniledi ve çeşitlerini arttırdı. Katkısız formülü ve likopen kaynağı domatesin tadına doyulmaz lezzetiyle başta anneler olmak üzere sağlıklı beslenenlerin favorisi olan Tat Ketçap, yoğun domates kıvamlı içeriği ve özel ambalaj tasarımıyla raflardaki yerini aldı. Tat Ketçap, yeni geliştirilen özel lezzetiyle öne çıkan Tat Premium ve Aromalı Ketçap ürünlerini farklılık arayan tüketicilerin beğenisine sunuyor.
Güneşte olgunlaşan taptaze domateslerden doğal lezzet ve kokusu korunarak elde edilen Tat Salça’yla üretilen Tat Premium Ketçap, zenginleştirilen lezzeti ve şık ambalajıyla sofralara renk katacak.

Tat Premium Ketçap, ekstra yoğun kıvamı, farklı baharatları ve eşsiz lezzetiyle sofralara eşsiz bir lezzet katarken, dikkat çekici özel ambalajıyla da bayanların olduğu kadar erkeklerin de beğenisini kazanacak.
Et yemeklerinde kekik lezzetini arayan tüketiciler için özel olarak geliştirilen Tat Kekik aromalı ketçap, içerdiği doğal kekik aromasıyla benzersiz bir lezzet sunuyor.
Barbekü Aromalı Ketçap ile et, tavuk, makarna ve patatesli yemeklerine lezzet katması amacıyla üretilen Tat Barbekü Aromalı Ketçap ise farklı bir tat arayanların vazgeçilmezi olacak.

Ayrıntılı bilgi için:

Yorumlar

  1. ben de merak ediyorum özellikle kekiklisini.

    YanıtlaSil
  2. Farklı bir lezzet de arıyor insan.İyi olmuş barbeküyü denemek isterim.Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Fırında Akya Balığı

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak