17-20 Haziran Magic Camp Çeşme Babylon Aya Yorgi Konserleri


Bugün sizlere ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir konser ve eğlence programından bahsetmek istiyorum.  Birkaç gün bulunduğunuz yerden uzaklaşmak hem denize girmek, hem Çeşme'de gezip dolaşmak hem de eğlenmek ister miydiniz? Kim istemez ki dediğinizi duyar gibi oluyorum... İşte size güzel bir fırsat. Gündüzleri plajda, akşamları konserlerde harika zaman geçirebilirsiniz. 

Biz de Egeden Tarifler ekibi olarak orada olacağız, sizleri de bekleriz...


YAZ TATİLİNİ BELİRLEME VAKTİ GELDİ!

#MAGICCAMPCESME 17-20 Haziran


Üniversiteliler Yazbaşında Çeşme’yi Basıyor!


Öğrencilere yönelik turizm ve eğlence çalışmaları ile öne çıkan Gezi Makinesi İstanbul, İzmir, Bursa üniversiteleri başta olmak üzere tüm üniversitelileri yaz başında Çeşme’de eğlence dolu bir tatile davet ediyor. 17-20 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan tatilin konsepti uygun fiyatlı konaklama ve yoğun eğlence.

Katılımcıları 3 Konser, 3 Happy Hour Parti, yarışmalar, turnuvalar ile sürpriz ödüller bekliyor. Ezbere bilinen şarkıları ile Hande Yener, Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinden Ozan Doğulu ve İstanbul’un ünlü eğlenceli cover grubu Jukebox ile Babylon Aya Yorgi’de eğlence sabaha kadar sürecek. Dj Ersin Aylı ile akşam partileri ise 16.30’da başlayacak, güneş batana kadar devam edecek.

Organizasyon süresince 12 farklı otelde kalınacak olup otellerden organizasyonların gerçekleşeceği Babylon Aya Yorgi’ye ücretsiz servis olacak. Böylece öğrenciler Çeşme’nin pahalı taksilerine büyük paralar yatırmamış olacak. Bu 3 güne özel Babylon Aya Yorgi yiyecek içecek fiyatların %25 indirim yapacak. Toplamda 2000’i aşkın öğrencinin bu tarihlerde Çeşme’ye akın etmesi bekleniyor. Detaylar www.gezimakinesi.com’da.

Magic Camp Çeşme Konserleri

(16.30-18.30 : 17-18-19 Haziran boyunca 3 Gün Happy Hour Parti)


17 Haziran Hande Yener Konseri – 22.30 – Babylon Aya Yorgi


18 Haziran Jukebox Konseri – 22.30 – Babylon Aya Yorgi



19 Haziran Ozan Doğulu Konseri – 22.30 – Babylon Aya Yorgi






Yorumlar

  1. Bu program ilgimi çekti, deniz suyu sıcaklığının 26 dereceye çıktığı bir ortamda Çeşme de olmak çok güzel olacak sabaha kadar dans ve eğlence, bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak