Seçkin Cilt ve Saç Bakımı Markaları Sanovisonline'da!



Seçkin Cilt ve Saç Bakımı markalarına
“ilk elden” bir “tık”la www.sanovisonline.com’da
sahip olabilirsiniz!

Sanovis, yıllardır estetik merkezlerine sunduğu dünyanın önde gelen profesyonel cilt ve saç bakımı markalarının “ev bakım ürünlerine” tüketicilerin “ilk elden ”bir “tık”la sahip olabilmeleri için www.sanovisonline.com” u kullanımınıza sunuyor.

Gençlik ve güzelliğin  yaratılması ve korunması için sonsuz seçenkler vardır. En büyük organımız olan cildimiz, yaşamımızın her döneminde özeni ve bilinçli bir yaklaşımı hak eder. Cilt ve saç bakımı sadece ulaşabildiğimiz ürünleri  kullanmaktan ibaret değildir. Doğru ürünleri, doğru zamanda, doğru sıklıkla kullanmak gerekir. Peki sizin ihtiyacınız olan, en doğru cilt ve saç sağlığı ürünleri hangileridir? Bu sorunun cevabını www.sanovisonline.com’da bulabilirsiniz.

Size özel kategoriler…
Sanovisonline’da uzman bir ekibin sizler için oluşturduğu ana ve alt kategoriler sayesinde cildiniz ve saçlarınız için en uygun, profesyonel tedaviye en yakın “Sağlıklı Cilt Bakımı Sistemi”ni oluşturabilirsiniz. “Sağlıklı ve zinde bir yaşam” felsefesinden yola çıkan Sanovisonline, “Acaba cildime en uygun temizleyici ya da en uygun anti-aging kremi hangisidir?” gibi en çok sorulan  sorulardan yola çıkarak bir ilki gerçekleştirdi ve içinde anti-aging bakım, cilt temizliği/hafif mekanik soyma, göz çevresi bakımı, koyu lekeleri giderme, akne, “vücut sıkılaştırma’, kuru cilt bakımı, güneşten korunma’, farklı derecelerde saç dökülmesi yağlı ve kepekli saç derisinin bakımı gibi tam 14 ana kategori belirledi. Ayrıca bu ana kategoriler örneğin Anti-aging bakım'ın üzerine geldiğinizde temizleyici, güçlendirici, nemlendirici, hafif soyucu ve güneşten koruyucu gibi alt kategorilere ayrıldı.. Böylece “Benim anti-aging bakıma ihtiyacım var ama bu kadar ürün içinden hangilerini kullanmalıyım?” sorusunu sorduğunuzda ana kategoriler ve onların alt kategorileri sayesinde ürün karmaşasına düşmeden kendi cilt sağlığı sisteminizi oluşturabilme olanağı yaratıldı..

Eğer bu kategorilerin de sizin için yeterli olmadığını düşünüyorsanız cildinizle ilgili her türlü sorunuzu bir e-mail göndererek sorabiliyorsunuz. Sanovisonline yetkilileri, uzman doktorlara danıştıktan sonra yararlanabileceğiniz en uygun sistemi en kısa zamanda önermeyi hedefliyor.

Dönemsel promosyonlar
Dönemsel promosyonlarda site üyelerine öncelik tanınıyor. Örneğin size gönderilen tek kullanımlık promosyon kodlarıyla özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. Bunun için Sanovisonline’dan en az bir kez alışveriş yapmanız ve siteye üye olmanız (Sadece adınız, soyadınız ve e-mail adresinizi girerek üye olabilirsiniz) yeterlidir. 

Sanovisonline’da satılan ürünler nerede üretilmektedir?
Halen satılmakta olan Agera grubu A.B.D’de, Catherine Lara Fransa’da, Blue Lizard A.B.D’de, Inno-Search İspanya’da, Inno-Roller Kore’de, Thymuskin Almanya’da, Lycogel ise Hollanda’da üretilmektedir. Sanovis, bütün bu markaların Türkiye’deki tek temsilcisidir. 

Yorumlar

  1. Saç ürünleri çok dikkatimi çekti.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Reklamlardan epey para kazanıyorsunuz herhalde. Reklamdan ibaret olmaya başladı güzelim blogunuz gittikçe. Eleştirimi dikkate alır mısınız bilmem. Sadece eskiden daha heyecanla okurdum gönderilerinizi.

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Melahat Hanım, okuyucularımın eleştirileri benim için her zaman çok önemli. Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak