4. Benim Özsüt Pastam Yarışması Başlıyor



Türkiye’nin pastacısı Özsüt’ün gelenekselleşen ve bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan Benim Özsüt Pastam Yarışması” için başvurular başlıyor.

Başvuruların 07 Ocak tarihinde başlayıp 15 Mart’a kadar devam edeceği Benim Özsüt Pastam Yarışması’nda, birbirinden değerli ödüller sahiplerini bulacak. Tüm marifetlerinizi ortaya koyabileceğiniz yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken ise www.ozsut.com.tr’de yer alan formu doldurmak.

“Ben de pastacı olmak istiyorum!” diyenlerin adresi bu sene de Özsüt! Türkiye’nin pastacısı Özsüt’ün ilkini 2010’da gerçekleştirdiği Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın dördüncüsü bu sene de yeni pastacıların önünü açmak için düzenleniyor. 18 yaşından büyük herkesin katılabildiği yarışma için 07 Ocak – 15 Mart  tarihleri arasında başvurular alınıyor.

Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın kazananlarını ise birbirinden değerli ödüller bekliyor. Yarışmanın birincisi tam 5.000 TL’nin sahibi olacak. Ayrıca yarışmanın ikincisi 3.000 TL, üçüncüsü ise 2.000 TL ile ödüllendirilecek. Tüm bunların yanı sıra derece alan pastalar Özsüt vitrinlerinde yerini alacak. 

Bu “tatlı” heyecanı yaşamak için ise tek yapmanız gereken http://www.ozsut.com.tr adresindeki formu doldurarak, pastanızın tarifi ve fotoğrafı ile birlikte başvuru yapmak. Ön elemeyi geçen 10 pastacı adayı, 13 Nisan 2013 tarihinde birbirinden renkli jüri üyeleri karşısında İstanbul’da düzenlenecek olan finalde yarışmaya hak kazanacak.

Finalde yarışacak olan pasta tutkunlarının isimleri 1 Nisan 2013 tarihinde www.ozsut.com.tr ve www.facebook.com/ozsut adresinden duyurulacak.

Amatörlere yönelik olarak düzenlenen “Benim Özsüt Pastam” yarışması, pastacılık dünyasının kapılarını aralamanız ve ödüllerin sahibi olmanız için en güzel tariflerinizi bekliyor!

Yorumlar

  1. Katılacak olanlara Başarılar.

    YanıtlaSil
  2. İyi akşamlar canım benim:) Sen şimdi kim bu diyeceksin haklı olarak, kalbegdenyol artık gitti yerine lezzet dansı geldi yani değiştirdim adımı sonunda:)
    Bu arada bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım, çok isterim katılmayı ama o kadar iyi olduğumu düşünmüyorum ama katılanlara bol şanslar diliyorum!Öptüm canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi yapmışsın canım, ismi çok güzel blogunun hayırlı olsun bakalım :)

      Sil
  3. Şimdiden başarılar dileyelim o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Leylacım aynen katılacaklara başarılar :)

      Sil
  4. Katılacak arkadaşlara başarılar :) Takipteyim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak