Pril ile Sevgililer Günü'ne Özel Lezzet Atölyesi

600609_462235230499040_114595534_n

Geçtiğimiz günlerde sizlerle Dr Oetker mutfağında hazırladığımız sevgililer günü pastasını paylaşmıştım. Şimdi ise Sevgililer Günü'ne özel hazırlanmış harika bir menü paylaşacağım. Sevgililer Günü'nü henüz geride bırakmışken sevgililer günü menüsü de nereden çıktı diyeceksiniz ama sevgimizi ifade etmek için bir gün yetmez değil mi?

531689_462144390508124_1040596967_n

Pril'den Sevgililer Günü menüsü hazırlamak için davet gelince çok heyecanlandım. Zaten her türlü kutlama, hediyeleşme, özel günü seven biriyim :) Bir de bu etkinlik için İstanbul'a davet edilmiştim. Blogu yazmaya başladığımdan beri pek çok firma etkinliğine katılmıştım ama hepsi de İzmir'deydi (Carte Dor yarışma finalini saymazsam :). İstanbullu blog yazarı arkadaşlarımla tanışma ve mutfakta keyifli zaman geçirme heyecanıyla Pril'in davetini kabul ettim.

65584_413105378776058_1612742190_n 

İzmir'den çok sevdiğim üç blog yazarı arkadaşımla (Pembe Kekik, Ihlamurcum ve Lezzet Kahvesi) birlikte yola çıktık. Daha başladığımız sohbet bitmeden İstanbul'daydık :) Arkadaşlarımla güzel bir yemek, kısa bir gezi sonrası etkinlik saatimiz geldi ve etkinliğin yapılacağı Doors Akademi'nin yolunu tuttuk.

IMG_8181


6435_462144377174792_55335875_n (1)

Burada bizi etkinliğe davet eden Müge Hanım sıcak bir şekilde karşıladı. Kadronun tamamlanmasını beklerken çayımızı kahvemizi içip nefis ikramlar eşliğinde İstanbullu blog yazarı arkadaşlarımızla tanıştık, sohbet ettik.


Ardından mutfağa geçme zamanı geldi... Zaten mutfakta olmayı seven bizler için böyle büyük, her şeyin özenle hazırlandığı bir mutfak görmek, burada vakit geçirecek olmak keyif vericiydi. Menümüze geçmeden önce pek çoğumuzun bulaşık deterjanı deyince aklımıza gelen marka Pril'in yeni ürünleri hakkında bilgi aldık. Pril Marka Müdürü Beçhan Sayıner, Pril 3'lü Güç Nar ve Pril Multi Perfect Jel'i tanıttı bize. Pril'in leke ve kirleri temizleme konusundaki iddiası zaten yıllardır sürüyor. Pril Multi Perfect Jel'in öne çıkan özellikleri kısa programlarda bile etkili olması, kalıntı bırakmaması, desenleri koruması ve bardakları çizmemesiymiş. İki bölmeli ilk ve tek bulaşık deterjanı olan Pril Multi Perfect Jel, tuz ve parlatıcı kullanmaya da gerek bırakmıyor. Bunlar çoğumuzun bulaşık makinası kullanırken şikayetçi olduğumuz konular, ben de merakla deneyeceğim. Pril 3'lü Güç Nar ise yağ çözücü formülü ve nar kokusu ile iddialı...

Bu özel gün için Şef İdil Şanal ve Şef Tayfun Doğutürk nefis bir menü hazırlamışlar, bu menüyü mutfakta birlikte yaptık. Menüde neler mi vardı?

IMG_8261



Kalpten Kalbe (Reçelli, kalp şeklinde sevgililer günü kurabiyeleri)

Bu birbirinden lezzetli yemekleri mutfakla büyük bir keyifle yaptık. Bütün malzeme ve ekipmanlar elimizin altındaydı, şeflerimizin verdiği pratik bilgiler ve yemek yapmayı, mutfakta olmayı seven bu kadar insan bir arada olunca mutfakta çok güzel bir ortam oluştu.

IMG_8263

Yemeklerimizi yaptıktan sonra Pril'in bizler için hazırladığı şık masalarda keyifli sohbetler eşliğinde tattık. Yeni tarifler öğrendiğimiz, mutfakta keyifli zaman geçirdiğimiz, güzel lezzetler tattığımız, keyifli sohbetler ettiğimiz bu güzel günün sonunda Pril bizi güzel hediyeleri ile uğurladı.

IMG_8275 

Sevgililer Günü'ne özel kırmızı gül detayını düşünmüş olmaları ince bir düşünceydi. Bu özel etkinlik için tüm Pril ekibine, bizi davet eden Medpartners'tan Müge Akay Hanıma, Doors Akademi'ye ve günün daha keyifli geçmesine katkıda bulunan İzmirli ve İstanbullu yemek blogu yazarı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Bu güzel tarifler için takibi bırakmayın, sonraki yazılarda sırasıyla detaylarını vereceğim :)

Yorumlar

  1. Gerçekten çok keyifli bir gündü.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinle olmak çok güzeldi, benden de sevgiler ablacım.

      Sil
  2. Ne kadar güzel anlatmışsın, giriş ,gelişme ve sonuç...hayran oldum.Umarım birlikte daha birçok gezi yaparız, tekrar eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim umarım yaparız çok mutlu olurum :)

      Sil
  3. Şahane bir gün geçirtmiş Pril sizlere ne harika. Sofranızda şahane. Ellerinize sağlık. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, bunu yansıtabildiysem ne mutlu...

      Sil
  4. yemekler güzel görünüyor. sizlerin dörtlü resmi çok güzel olmuş. kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak