Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri



Sgmailing.jpg
Tıpkı yılbaşı yazımda olduğu gibi gelen basın bültenlerinden Sevgililer Günü konseptine uygun olan ve benim beğendiğim birkaç seçeneği -azıcık geç kalmış da olsam- sizlerle paylaşmak istiyorum.

75 yıllık tatlı ustası Özsüt, 14 Şubat Sevgililer Günü için tadına doyulmaz seçenekler sunuyor. Özsüt’ün bu özel gün için hazırladığı leziz pastası “Balım” ve “Cake Pops”, Sevgililer Günü’nün tadını yerine getiriyor.



Lezzet mirasını 75 yıldır devam ettiren Özsüt bu sene de 14 Şubat’ı adına yakışır şekilde kutluyor. Farklı lezzetli pastayla Sevgililer Günü’ne “merhaba” diyen Özsüt, hem göze hem damağa hitap ediyor.

Özsüt’ün bu romantik gün için hazırladığı pastası “Balım”, sevgilinize ya da eşinize tatlı bir sürpriz yapmanızı sağlıyor. İki kişilik olarak sunulan Balım, karamel ve badem aşkını yaşamak isteyenler için paha biçilmez bir lezzet. Sade kek katmanları arasında yer alan karamel sos ile zenginleştirilen pasta, beyaz çikolatalı mousse, bal ile karamelize edilmiş badem ve kaymak lezzetindeki kremalı parfe ile lezzeti doruğa çıkarıyor. Balım’ın üst süslemesi ise hindistancevizi ve beyaz kalp çikolata ile tamamlanıyor.

“Cake Pops” ise sevimli görüntüsüyle tam bir Sevgililer Günü hediyesi. Marble kekin sosla kaplanması ile oluşturulan Cake Pops, hindistanceviziyle süslenerek lezzete şıklık katıyor.

14 Şubat’ı adına yakışır bir şekilde kutlamak ve en tatlı armağanlarla sevgilinizin yüzünü gülümsetmek için Özsüt’ün leziz pastaları sizi bekliyor.



Sevgililer Günü, sevgililere özel lezzetlerle daha da güzel. Dikkat çekici ambalajlarıyla kalp görünümlü çikolatalar, kalp şeklindeki kutuların içindeki leziz drajeler ve sevgililere özel birçok ürün cikolatasepeti.com’un sanal raflarında çiftleri bekliyor.



NG Kütahya Porselen, ürünleriyle 14 Şubat Sevgililer Günü’nü daha da anlamlı hale getiriyor. Kırmızının cazibesini taşıyan NG Kütahya Porselen ürünleriyle, ona unutamayacağı bir 14 Şubat yaşatacaksınız.

Porland-Kaya&Maya3

14 Şubat’ta sevgiliye sevgi dolu gözlerle bakarken kocaman gülümsemesini istiyorsanız onu Kaya & Maya ile tanıştırın. Porland’ın Kaya & Maya Koleksiyonu’ndan şirin parçalar armağan edin. O kadar çok çeşit var ki! İsterseniz porselen, isterseniz tekstil ürünleri... Spagetti tabağından salata tabağına, süzgeçli demlikten şekerliğe, kahvaltı tabağından yastıklı/yastıksız diz tepsilerine, banyo setlerinden mutfak önlükleri ve eldivenlerine, cam bardaklardan kahve bardaklarına Kaya & Maya’nın neşeli, hayat dolu çizgilerinde buluşuyor…
Sevgililer Günü’ne özel, 1-17 Şubat tarihleri arasında yüzde 30 indirim sürprizi ile sevgiliye en güzel hediye Porland mağazalarında…



14 Şubat'ta romantik ve aşk dolu bir akşam geçirmek isteyen çiftler için Swissôtel çok özel seçenekler sunuyor. Equinox'un büyülü manzarasına eşlik eden canlı müzik ile birlikte Sevgililer Günü'ne özel menü ve limitsiz yerli içecek, kişi başı KDV dahil 196 TL. Aquarium'un keyifli atmosferine eşlik eden canlı müzik ile birlikte deniz mahsüllerinden oluşan Sevgililer Günü menüsü ve limitsiz yerli içecek, kişi başı KDV dahil 184 TL'ye sizleri bekliyor.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: (232) 414 52 12


Yorumlar

  1. çok güzel görünüyor herşey sevgi günün kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  2. süper altarnanifler ve fikirler le gelmişsin bugün yararlı bir post olmuş bence..görsellerde çok güzel..sevgililer gününde değil bütün günlerde gönlünden sevgiler dolsun taşsın....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  3. Kalp içindeki çikolatalar ve çilekli çikolatalar muhteşem. Yüreğinden sevgi hiç eksilmesin Ege'cim. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak