YKM Konak'ta Ayşe Deniz Yeğin'le AGENDA Koleksiyonu

IMG_9081

Geçtiğimiz günlerde Zarakol İletişim'den aldığım davet üzerine YKM Konak'ta gerçekleşecek bir tanıtım etkinliğine katıldım. Bu etkinlikte  tasarımcı Ayşe Deniz Yeğin'in özel bir koleksiyon hazırladığı AGENDA markası İzmirli modaseverlere tanıtılacaktı.  Her ne kadar blogumun ana teması yemek ve gezi olsa da ben de tüm hemcinnslerim gibi modaya ilgi duyuyorum. Bu sebeple etkinliğe büyük bir merak ve heyecanla gittim.

IMG_9092

Daha önce Meyhane Sisim etkinliğinde tanıştığımız Zarakol ekibi tarafından her zamanki gibi sıcak bir ilgiyle karşılandık. Ardından Ayşe Deniz Yeğin bize kısaca kendini ve AGENDA koleksiyonunu tanıttı. Bunun yanı sıra Ayşe Hanım stil sahibi olma ve günlük bir kıyafeti geceye taşıma gibi konularda ipuçlarını da katılımcılarla paylaştı. 

page3 

Etkinliğe katılan bloggerların yanı sıra alışveriş için YKM'de bulunan pek çok bayanın da ilgi gösterdiği bu sohbet toplantısında Ayşe Hanım katılımcıların moda ve stil konusundaki sorularını da cevapladı.

AGENDA koleksiyonu özellikle sade ama stil sahibi kadınlara hitap ediyor. Ufak dokunuşlarla gündüzden geceye geçebilecek kıyafet tasarımları  çalışan kadınlar için oldukça ilgi çekici. 

20130517_120036

Tasarımcı Ayşe Deniz Yeğin'in kendi çizimi olan desenlerden biri

page

page2

Desenli parçalarda geometrik çizgilerin dikkati çektiği koleksiyonda siyah ve beyazın yanı sıra nar çiçeği ve saks mavisi gibi sezonun gözde renkleri de sıklıkla kullanılmış. yazın enerjisini yansıtan bu sıcak renkleri ben çok sevdim. İnsana enerji veriyor, sizce de öyle değil mi?

IMG_9072

Siz de AGENDA koleksiyonunu beğendiyseniz koleksiyonun sadece YKM'de satışa sunulduğunu da hatırlatmak isterim.

Bu güzel etkinlik için başta Aslı Pınar Tüfekçi olmak üzere tüm Zarakol ekibine, ev sahipliği yapan YKM Konak'a, bilgi ve tecrübelerini paylaşan Aslı Deniz Yeğin'e çok teşekkür ederim.

Yorumlar

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak