Kipa 21. Yılını İzmirli Bloggerlarla Kutladı


SDR_0690

İzmir'de yaşayıp Kipa'yı bilmeyen yoktur. İlk kez Ege Üniversitesi içinde açılan Bornova Kipa İzmir'in ilk hipermarketiydi. Açıldığı dönemde (1994 yılı) halkın çok büyük bir ilgisi olmuştu... O günden bugüne Kipa, İzmir'in -hatta Türkiye'nin-  pek çok noktasına büyüklü küçüklü şubeler açtı, büyümeye ve yayılmaya devam etti.

Geçtiğimiz günlerde Kipa'nın 21. yılını kutlamak için bir davet alınca şaşırdım, 21. yıl mı, o kadar oldu mu diye... Az bir zaman değil, bu istikrar titiz bir çalışmanın sonucu olsa gerek.

IMG_9549

Etkinlik günü İzmirli bloggerla bir araya geldikten sonra firma yetkilileri eşliğinde Balçova Kipa'yı gezmeye başladık. Tekstil bölümü market standartlarının çok üzerinde, oldukça zevkli parçalar bulmak mümkün.

20131123_112829 

Ardından market içerisinde kurulmuş olan Kipa Lezzet Mutfağında Kipa ürünleri ile hazırlanan kısır ve ananaslı tatlının tadımını yaptık ve market turumuza devam ettik. 

page

Pastane Bölümünde Unlu Mamuller Direktörü Merih Bey bizi bilgilendirdi.

20131123_114452


Et-tavuk-balık reyonunu, sebze bölümünü inceledik, sorular sorduk ve market turumuzun sonuna geldik.

SDR_0620

Kipa'nın market kısmı ile vedalaşıp öğle yemeğimizi yemek üzere Friends&Burgers'a doğru yol aldık. Friends Burger, Kipa'nın üst katında bulunan mekanlardan biri.

page2

Daha mekana girer girmez şirin ve sıcak dekorasyonu dikkatimizi çekti.

page3

Daha sonra menülerini incelediğimizde klasik burger çeşitleri dışında barbeque burger, İtalyan burger, rokfor burger gibi epeyce çeşitleri olduğunu gördük. Sadece burger değil salata ve aperatif seçenekleri ile de hayli zengin bir menüleri var. Leezet olarak da sunulanlar gayet iyiydi, her birimiz seçimlerimizden memnun kaldık.

20131123_131020

Ardından Kipa'nın pastane bölümünde hazırlanan baklavaların tadımı yapıldı, benim pek şerbetli tatlılarla aram olmadığından denemedim ama çikolatalı baklava, baklavaya getirdiği farklı yorumla dikkati çekti diyebilirim.

1459724_539800846106510_431947222_n


20131123_131238  

Ve sıra geldi pastaya... Kutlamalar pastasız olmaz değil mi? Kipa da bizler için 21. yıla özel harika bir pasta hazırlatmıştı. Pasta masaya gelir gelmez her birimiz fotoğraf çekme yarışına girdik :) Pastacı arkadaşların detayları incelemesi de gözümden kaçmadı :)

SDR_0714

Bu güzel pastanın ardından keyifli sohbetler devam etti ve ayrılık zamanı geldi, Kipa bizler için hazırladığı hediyelerini Kipa'ya özel şık tasarım çantalar ile sundu. Her detayı düşünülmüş, Kipa'ya yakışır güzel bir kutlama oldu. Kipa'ya nice yıllar dilerken, bu güzel gün için emeği geçen Kipa Unlu Mamuller Direktörü Merih Boz'a, Balçova Kipa Mağaza Müdürü İbrahim Kırkbunar'a, Kipa Medya Müdürü Şeyda Gümüş'e, 21. Yaş Proje Müdürü Şenay Öztekin'e, Sosyal Medya Sorumlusu Iraz Yoğurtçu'ya çok teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. Ayy harika bir etkinlik olmuş
    Bu İzmir'li bloggerlar içinde ben sadece seni tanıyorum bebeğim neden böyle
    alanları mı farklı kii
    Bahar'da yok sanırım
    bu buluşma optimum etkinliğini hatırlattı bana :))
    Kipanın yeri her İzmir'li için farklıdır evet, FF ürünlerimi oğluma çok alırdım

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir kutlama olmuş ben de izmirdeyim. fakat bu katılan arkadaşlarımızı sima olarak tanıyamadım. Katılanların blog listesini de ekleyebilme şansınız varsa onların da bloglarına ziyaret etmek isterdim.

    YanıtlaSil
  3. keyifli bir gun gecirmissiniz, ne hos... sevgiler Şeyda.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir etkinlikti. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Müboşum, çok güzel bir gündü ablacım. Ve ben Balçova Kipa'nın bugüne kadar gördüğüm Kipalar içinde -hipermarket anlamında- en iyisi ve güzeli oldğunu anladım, dekorasyonu, yer döşemesi falan çok güzeldi. Yolları açık olsun.. Eline sağlık canım, çok güzel anlatmışsın..

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir gündü..İlk defa Balçova ya geldi bu vesile ile. Beraber güzel bir günü paylaşmak çok keyifliydi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak