Chado Aromalı Çay ve Kokulu Mumları


Chado 5. İzmir Yemek Blogu Yazarları Buluşması'nda sponsor olan firmalardan biriydi. Yeni tanıştığım bu firmayı sizlere biraz tanıtmak istiyorum. (Chado ile tanışmamıza aracı olan Salt İletişim'den Selcan Karaburun'a çok teşekkürler!)  Chado, adına ilk kez gelen bir basın bülteninde rastlamıştım. Chado,  çayın hazırlanışından sunuluşuna kadarki yolculuğunu anlatan Japonca bir kelimeymiş.



2007'de kurulan Chado, Japonya, Çin, Tayvan, Almanya, Brezilya, Hindistan gibi dünyanın farklı ülkelerinden getirttiği değişik aromalardaki çayları çay severlerin beğenisine sunuyor. Matcha, Roibos, beyaz çay gibi değişik çay çeşitlerinin yanı sıra Diyetisyen Taylam Kümeli ile birlikte tasarladıkları detoks çayları da son derece ilgi çekici.


Sitede yer alan çayları tıkladığınızda altında hem o çayın hikayesini hem de hazırlama önerisini bulabiliyorsunuz. Sitelerini incelediğimde ürünleri çok ilgimi çekti, her birinin tadını merak ettim, deneme isteği duydum. Sizler de benim gibi değişik içecek ve yiyecekleri denemeye meraklıysanız Chado ilginizi çekecektir. Ürünlerini web sitelerinden satın alabileceğiniz gibi Papermoon, Hyatt Regency, The House Cafe şubelerinde, Backyarda cafe, Nişantaşı Pipa gibi birçok restoran, cafe ve otelin menüsünde de tatma imkanı bulabilirsiniz. İzmir'de yaşayanlar ise İzmir Mudo Konsept, Caribou Cafe (Forum), Cafe De Chole ve Naturel İzmir'de bulabilirler.


Sitelerinde gurme çaylar dışında demlikler ve kokulu mumlar da yer alıyor.



Kokulu mumlar dünyanın parfüm başkenti Fransa'dan geliyor. Mumlarda şu anda incir yaprağı, portakal çiçeği seçenekleri var. Bu mumlar 40 saat gibi uzun bir yanma süresine ve oldukça kalıcı bir kokuya sahip.



Birbirinden güzel, lezzetli, ilgi çekici bu ürünleri kendiniz için alabileceğiniz gibi sevdikleriniz içinde farklı bir hediye seçeneği olabilir. Daha fazlasını merak edenlerin Chado'nın sayfasına bir bakmasını öneririm.

Yorumlar

  1. mumları extra merak ettim :)

    YanıtlaSil
  2. Henüz bu çayı denemedim. Etkinlik sayesinde dikkatimi çekti. İlk fırsatta deneyeceğim. Paylaşım için teşekkürler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Bir arkadaşım bu markanın "beyaz çay"ını getirmişti, çok memnun kalmıştım ben de.. Kullanmaya devam edeceğim, kalemine sağlık Müberracım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak