Apolena Home'a Teşekkürler...


"Biz güzel bir kare hayal ettik. Sonra oturduk tasarladık. İçine heyecanımızı ve hayattaki renklerimizi kattık." şeklinde kendilerini tanıtan Apolena Home, birbirinden şık özel tasarım ürünleriyle mutfağa ve evimizin farklı köşelerine mutluluk katmayı amaçlıyor.

Ben Apolena Home'un adını daha önce duymuş, fakat ürünlerini detaylı bir şekilde incelememiştim. Geçtiğimiz günlerde kendilerinden aldığım bir mailde Apolena Shop'tan hediye göndermek istediklerini belirtmişler renk ve desen seçimini ise bana bırakmışlar. 

Apolena Home'un ürünleri ev tekstili ve aksesuarları üzerine. Sitelerini incelediğimde ev tekstili kumaşlarının yanı sıra yatak örtüsü, perde, yastık, masa örtüsü, çanta gibi farklı ürün çeşitlerinin de olduğunu gördüm.


Apolena Shop'ta o kadar renkli ve güzel ürünler var ki ben seçim yaparken epey zorlandım. Gelin bakalım neler seçmişim... Bakalım seçimlerimi sizler de beğenecek misiniz?


Mutfak önlüğümü ve runnerımı Cupcake serisinden seçtim. Şu desenlerin şirinliğine bakar mısınız... Önlük de elbise kadar şık değil mi?


Cupcake desenli ürünleri incelerken şu yastıklarda da aklım kaldı...


Masa örtüsü ve yastık seçimimi ise mor sümbüllerden yana kullandım. Bu serideki canlı gibi görünen kelebek ve arı desenlerine bayıldım, mor renk ve sümbüle duyduğum sempatiyi ise  söylemeye bile gerek yok :)

Sınırlı sayıda üretilen bu tasarım ürünlerine sahip olmak için Apolena Shop'a bir göz atmanızı öneririm. Kendi eviniz için alışveriş yapabileceğiniz gibi sevdikleriniz için de güzel bir hediye seçeneği olabilir. Özellikle Sevgililer Günü için Sevgiliye özel bölümündeki cici yastıkların çok ilgi çekici bir hediye olabileceğini düşünüyorum :)

Bu zarif hediyeleri için Apolena Home'a çok teşekkürler. İlk davet soframda kullanmak için sabırsızlanıyorum!

Yorumlar

  1. çok şirinler emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Hepsi cok guzel gule gule kullanin. sevgiler, Şeyda

    YanıtlaSil
  3. Bu ilk davet sofrasında belki biz oluruz kimbilir :)) Pek güzellermiş ama hakikatten.. Güle güle kullan Müboşum :)

    YanıtlaSil
  4. çiçeklerin hoş kokuları burnuma geldi. güle güle kullan canım. sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok zarif,acaba bize mi kullanacaksın?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak