Bumerang İle Midpoint'te Season of Love Etkinliği


Bugün size oldukça keyifli geçen ancak iş yoğunluğum dolayısıyla yazmakta epey geciktiğim bir blogger etkinliğinden bahsetmek istiyorum. Bumerang'ın bloggerlara çok önem veren bir oluşum olduğundan size daha önce de pek çok kez bahsettim. 

Bu kez de Bumerang ekibi çok güzel bir etkinlikle İzmir'deydi. "Gastronomiye hayat veren ve hayatına yer verenlerin buluşma noktası" olarak adlandırılan Dudetable "season of love" menülerinin tadımını ilk kez bloggerlarla gerçekleştirdi. 

Bu menülerin sloganı "lezzeti aşkınla paylaş"tı, dolayısıyla menüler paylaşımlıydı. Bu menü tadımına İzmir'den katılacak 10 şanslı bloggerdan biri de bendim :) 


Bumerang ekibinden Arzu Hanım bizleri karşıladı. Ardından Hürriyet yazarı, gezgin ve blogger Bahar Akıncı bir "hoşgeldiniz" konuşması yaptı. Aynı zamanda kendi yazı macerasından ve blog yazarlığının öneminden bahsetti. 

Ve lezzetli menülerle şarap eşleşmelerinin yer aldığı tadıma sıra geldi.



Gecenin konseptine uygun olarak kalp şeklinde düzenlenmiş olan menü çok şıktı. 



İki farklı menü olduğundan bahsetmiştim. Yukarda gördüğünüz "peynir tabağı" ve "antipasti tabağı" her iki menü içinde ortaktı ve oldukça lezzetliydi. Bir peynir sever olarak özellikle peynir tabağına bayıldım.


Ardından yine her iki menüde de ortak bulunan "ricotta peynirli bruschetta" vardı.  


Menü 1'in ana yemeği "Thai usulü bonfile dilimi"ydi. benim tercihim de menü 1'den yanaydı. 


Menü 2'nin ana yemeği ise "kremalı mantar soslu dana madalyon"du. Her iki ana yemek de hem sunum hem de lezzet olarak gayet başarılıydı.


Ve bu güzel menünün finali de güzel bir tatlı ile oldu.

Menü 1'in tatlısı Çilekli Merengti. Altı sütlü irmik tatlısı ve çilek sos üzeri ise mereng (yumurta akı ve şekerle hazırlanan bezeye benzer bir karışım) olan bu tatlı gayet hafifti.



Menü 2'nin tatlısı ise dondurmalı profiteroldü ve tadanlardan kesinlikle tam puan aldı. Gecenin yıldızıydı diyebilirim.


Lezzetli yemekler ve keyifli sohbetler eşliğinde geçen bu gece için başta Arzu Damlı olmak üzere tüm Bumerang ekibine, Bahar Akıncı'ya, Dudetable ekibine, Mey İçki'ye, Alsancak Midpoint çalışanlarına çok teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. Menüdeki tatlar çok güzel gerçekten....
    Anlatım ve resimler de bir o kadar etkili tabii:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak