Portakalbahcem'in Blogger Etkinliği

IMG_0070

Bir önceki yazımda bir blogger etkinliği sayesinde portakalbahçem'le tanıştığımdan bahsetmiştim. Bugünde sizlere bu etkinliğin detaylarından bahsedeceğim. 

Etkinlik için buluşma noktamız Bostanlı'da yer alan RCS Cafe'ydi. Çok güzel bir havanın olduğu bir İzmir sabahında bu şirin cafede İzmirli bir grup blogger arkadaşımla buluştuk. Bizi mekanda Portakalbahcem ekibinden Şebnem Hanım karşıladı.

IMG_0074

Şebnem Hanım, bizlere Portakalbahcem'i tanıttı. Ürün çeşitliliği konusunda bilgiler verdi, sorularımızı cevapladı. Ardından kahvaltıya geçtik... RCS'nin hazırladığı İzmir'e özgü boyozlu, gevrekli nefis kahvaltıya Portakalbahcem'in bizler için ta Antalya'dan gelen ürünleri eşlik etti. 

cats

Fotoğraflardan da göreceğiniz gibi Portakalbahcem ürünleriyle daha da renklenen nefis bir kahvaltı oldu. Daha önce Portakalbahcem'i duymuş ancak ürünlerini tatmamıştım. Bu etkinliklerin en güzel yanlarından biri yeni ürünleri, yeni mekanları tanımak oluyor benim için.

IMG_0061

Portakalbahcem'in limon, portakal, mandalina, turunç, bergamut, kumkat gibi meyvelerden yapılan reçel ve marmelatlarını tattık. Her biri çok güzeldi özellikle mandalina ve kumkat benim favorilerim oldu.

20140422_113933

Aromasına bayıldığım kumkat reçeli... Daha önce Ihlamurcum'un bahçesinden kumkatı ilk kez tatmış ve aromasına bayılmıştım, ayrıca reçeline de. Aklımda hep yapmak vardı ama İzmir'de pazarda filan kumkatı bulmak pek mümkün olmuyor. O yüzden Portakalbahcem'in reçelleri arasında kumkatın yeri benim için başkaydı.

20140422_111951


20140422_114950

Bu güzel kahvaltıya bir de yine Portakalbahcem'in Antalya'dan gelen portakal ve limonları ile hazırlanan portakal suyu ve limonata eşlik etti. İkisine de zaten bayılırım, bir de tazecik ürünlerle hazırlanınca oldukça lezzetliydi.



Ve finali tatlıyla yaptık, kahvemize yine Portakalbahcem'in ürünlerinden olan bu portakallı kurabiyeler eşlik etti.

IMG_0065

Hem güzel lezzetler tattığımız hem blogger arkadaşlar ile sohbet ettiğimiz son derece keyifli bir etkinlik oldu. Portakalbahcem'in ürünlerini de hem tadarak hem de Şebnem Hanım'dan dinleyerek tanımış olduk. Bu güzel gün için Portakalbahcem ailesine, bizimle ilgilenen Şebnem İşgör'e, ev sahipliği için RCS Cafe'ye çok teşekkürler.

Bir sonraki yazıda sizi portakallı bir hatta iki tarif bekliyor olacak. Takipte kalın!

Yorumlar

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak