Açelya Akkoyun ile Pril İzmir Blogger Etkinliği



Sizlerin de çoğu zaman medyadan ve sosyal medyadan takip ettiğiniz gibi her konuda etkinliklerin çoğu İstanbul'da oluyor. Pril bu yaklaşımın dışına çıkarak marka ile ilgili etkinliklerini İstanbul dışındaki illerde de gerçekleştiriyor. Pril bu etkinlikler kapsamında marka yüzü Açelya Akkoyun ile İzmir'e gelerek farklı konularda yazan İzmirli bloggerlar ile buluştu.



Pril İzmir etkinliğinde buluşma mekanımız Alsancak Midpoint'ti. Açelya Hanım ve Pril ekibi geldikten sonra bir tanışma faslı oldu. Önce Pril ekibi markanın İstanbul'daki ve diğer illerdeki etkinliklerinden bahsetti. Ardından Açelya Hanım, ekranlarla tanışmasının yıllar önce (ne kadar olduğunu söylemeyeyim :) )  yine bir Pril reklamı ile başladığını anlattı. Blog yazarlarına verdiği önem ve teşvik edici cümleleri de dikkatimi çeken bir başka şey oldu. Daha sonra kısaca bizler kendimizden ve bloglarımızın macerasından bahsettik. Açelya Hanım, mutfakla son derece ilgili, zaman zaman sohbet esnasında kendi tariflerini de bizlerle paylaştı.

Bu keyifli sohbete tabii ki Midpoint'in leziz yemekleri de eşlik etti. Bir Meksika lezzeti olan Nachos Cheese, çok farklı ve lezzeetliydi, ardından benim seçimim iskender usulü bonfile oldu, bu da klasik iskendere farklı bir yorum. Midpoint yemekleri ve ortamı ile zaten sevdiğim yerlerden biriydi, bu kez de bizi son derece iyi ağırladı.

_MG_8760 copy 

Güzel yemekler ve keyifli sohbetin ardından sıra fotoğraf faslına geldi. Açelya Hanım her birimiz ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi, bu fotoğraflar da bu güzel günün anısı olarak kaldı.

Ardından Pril ekibi ve bloggerlar İzmir'in en hamarat hanımını seçmek üzere Şirinyer pazarına doğru yol aldılar. Ben işlerim dolayısıyla katılamadım ama katılan blogger arkadaşlarım burada İstanbul'daki büyük finalde yarışmak üzere en çok bulaşığı en kısa sürede yıkama yarışına tanık oldu. Bu yarışmada da yine bir blogger arkadaşımızın kazanmış olması ayrı bir hoşluk oldu. Ve bu güzel etkinlik İzmir'in en hamarat hanımının seçilmesi ile son buldu.



Bu keyifli etkinlik için Med Partners Ajansa, Müge Akay ve Ünzile Kaçmaz'a, keyifli sohbeti için Açelya Akkoyun'a, Pril Ekibine ve güzel yemekler ve servis için Midpoint çalışanlarına teşekkür ederim. İzmir'i de unutmadıkları için Med Partners ve Pril'e ayrıca teşekkürler!

Etkinliğe dair daha fazla fotoğrafı facebook albümümde ve instagramda bulabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak