Pakmaya Ramazan Etkinliği



Sizlere bugün Ramazan'ın son günlerinde Pakmaya'nın davetiyle katıldığım çok keyifli bir etkinlikten bahsedeceğim. Bazen firmaların bloggerlara yönelik yaptığı etkinlikler fazlaca tanıtım odaklı olup sıkıcı hale gelebiliyor. Pakmaya'nın etkinliğinde ise elbette firmanın ürünleri hakkında bilgi sahibi olduk ancak bunları bizzat profesyonel bir mutfakta deneyimleme şansımız da oldu.


Gelelim günün detaylarına...



Etkinlik için İzmirli yemek blogu yazarı arkadaşlarımla birlikte Pakmaya ekibi ile Tepekule'de yer alan Yemek Okulu'nda buluştuk. Burada her birimiz kendi tarifimiz olan tatlıları iftar için hazırlamaya başladık. Profesyonel bir mutfakta yemek yapmak sanırım mutfağı seven her insanın hayalidir. Bu yüzden burada çalışmaktan çok keyif aldık. Bir de arkadaşlarımla bir arada çalışmanın zevki de vardı... Tabi tatlım tutacak mı farklı mutfakta sürpriz yaşar mıyım, iftara pişer mi, soğur mu, yetişir mi gibi tatlı telaşlar da yaşadık...







Ben tatlı olarak hem pratik hem tadını çok sevdiğim hem de Ramazan'a uygun olacağını düşündüğüm hafif bir lezzet olan Saray Aşuresi'ni seçtim. Tadan arkadaşlarım da çok sevip deneyeceklerini söyleyince mutlu oldum...



Her birimiz tatlılarımızı hazırlayıncaya kadar iftar saati geldi çattı. İftar yemeğimizi Tepekule'de bulunan A7 Şehir Kulübü'nde yedik. İftar tabağından etli kirdeye lorlu baklavadan sakızlı dondurmaya kadar zengin bir menüsü vardı. Özel günleriniz için harika manzarası ve lezzetli yemekleri ile tavsiye edebileceğim nezih bir mekan. Burası ile ilgili tanıtım yazımı okumak isterseniz tık tık.


Yemeğin ardından sıra geldi hazırladığımız tatlıların tadımına... Bir taraftan tatlarını çok merak ediyor diğer taraftan da yediğimiz harika yemekten sonra yiyecek yer bulamıyorduk. arkadaşlarımın hazırladığı lezzetlerin azıcık da olsa tadına baktım, hepsi birbirinden güzeldi. Bu tariflere ulaşmak isterseniz Pakmaya Mutfağın Yıldızı'nda bu tarifleri ve daha fazlasını bulabilirsiniz.


Bu keyifli etkinlik için Pakmaya ekibinden Elif Hanım, Tuba Hanım ve Deniz Hanım'a ve etkinliği organize eden Dilara Hanım'a çok teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. Gerçekten harika bir gün, harika bir etkinlikti Müberra'm! Gönlüne sağlık ne güzel yazmışsın:))Sevgiler arkadaşım...

    YanıtlaSil
  2. Ne guzel bir gun gecirmissin canim...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel bir gündü, benden de sevgiler :)

      Sil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Fırında Akya Balığı

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak