8. İzmir Yemek Blogu Yazarları Buluşması


İzmirli yemek blogu yazarı arkadaşlarımızla artık geleneksel hale gelen buluşmalarımızın 8.si birkaç ay önce gerçekleşti ve yine çok keyifli geçti. Uzun süredir görüşemediğimiz arkadaşlarımızla bir araya gelip bol bol sohet ettiğimiz, firmaların yeni ürünleri ya da yeni firmalar hakkında bilgilendiğimiz, cici hediye ve sürprizlerle mutlu olduğumuz bir günü daha geride bıraktık.




Buluşma mekanımız Folkart Towers'da bulunan Dodici Özsüt'tü. Burada güzel bir kahvaltı ile güne başladık. Keyifli bir sohbetle kahvaltımızı tamamladıktan sonra buluşmamıza katılan sponsor firma temsilcilerinin ürünleri hakkındaki sunumlarını dinledik. 




Ardından yine geleneksel hale gelen hediye çekilişi vardı sırada. Çekiliş numaralarımızı belirlemek için arkadaşlarımız bu şirin kovaları seçmiş. 




36 numara bana çok uğurlu geldi ve ben çekilişte Fes Spa'dan masaj ve Luminy Yaşam Koçluğu'ndan pilates dersi kazandım. Her iki hediye de o anki istek ve ihtiyaçlarıma cevap verdiği için çok mutlu oldum. Bunlarla ilgili deneyimlerimi de sizlerle sonraki yazılarda paylaşacağım.



Fruit Flowers'ın bu güzel kekleri o gün hem tadı hem görüntüsüyle ilgi odağı oldu...



Günümüz pek tatlı geçti, hepsi birbirinden güzeldi...

Fıstıkçıoğlu'nun fıstıklı dolaması, By Trileçe'nin böğürtlen soslu trileçesi, Altınay Lokum'un manda kaymaklı lokumu çok lezzetliydi.



Mutbaka'dan şirin ahşap, mutfak objeleri, Erkap'tan renkli şirin kek kalıpları, Egem Un'dan un, Bora Plastik'ten pasta standı, Kalecik'ten baklavalık un hediyelerimiz arasındaydı.

Diğer sponsorlarımız ise şunlardı:
Dost Aktar http://www.dostaktar.com/
Gelincik Kahvaltı ve Mantı Evi Gelincik Kahvaltı ve Mantı Evi
Tuğra Optik Tuğra Optik
Strocake Strofor Pasta Strocake Strafor Pasta
Zeytinli Köşk http://zeytinlikosk.com/
Sibel Aşık Kokulu Taş

Bu güzel günün ortaya çıkması için aylarca emek veren blogger arkadaşlarıma (Sibel Duran Lezzet Dansı Ebru Mengen Ebrulim ile Nefis Tatlar Dilek Özgöçmen Rüya gibi Mutfak,  Gökçe Kazanç Günlüğüm Gökçe Ümran  Uğurlu Umranduru'dan İkram), Saniye Tansel (Pasta Diyarıve destek veren firmalara çok teşekkür ederim.  8.si gerçekleşen buluşmamızın aynı güzellikte devam etmesini diliyorum...

7. Buluşmamıza dair yazıma bakmak isterseniz tık tık.

Yorumlar

  1. Geldiginiz icin biz tesekkur ederiz. Yuzunuzde bir gulumseme yarattiysak ne mutlu bize. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Blog buluşmaları iyi ki var :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir gündü. Beraber olmak çok güzel.

    YanıtlaSil
  4. Evet ya güzel bir kahvaltıydı. Arkadaşların emeğine sağlık
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. herşey harika görünüyor, keyfiniz bol olsun ... 2016 da İzmir-Antalya blogger buluşması gerçekleştirmeliyizzz ... Antalya'dan sevgiler , selamlar tüm İzmir'in güzel blogger hanımefendilerine :)

    YanıtlaSil
  6. Canım kalemine sağlık. Birbirinden güzel Fotoğraflarla etkinliğimizi ölümsüzleştirdiğin için çok teşekkür ederim.
    Komitede ismimi göremedim. Küçük bir hatırlatma. Sevgiler.....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak