Carte d’Or’dan Tatlı Tarifleri



Tatlıları herkes sever. Fakat bazı insanlar tatlı lafını duyunca yerinde duramaz. Çoğu insana ‘’Carte d’Or’’ deyince ağızları sulanır. Ve işte Carte d’Or buna bir kolaylık getirdi! Yerken tadına doyamadığımız, yedikçe daha fazla istediğimiz tatlıları şimdi kendimiz de yapabiliriz! Carte d’Or bu konuda müşterilerine çok özel bir seçenek sunuyor. Evde yiyip, çok sevdiğiniz tatlılara erişmek bir tık uzağınızda! Carte d’Or Tatlı Tarifleri sitesinden istediğiniz herhangi bir tatlının tarifine bu linkten ulaşabilirsiniz!

Tatlıları herkes sever. Hem yapımı kolay, fazla para harcamadan, yerken zevk alabileceğimiz tatlıları sevmeyen yoktur. İnternete erişimi sağlayabilen her insan bir kere bile olsa yemekten çok hoşlandığı tatlının tarifine internetten bakmıştır. Fakat bazılarımız istediği sonucu bulamadığı için hayal kırıklığıyla sağ üst köşede ki ‘’X’’ butonuna basmıştır. İşte Carte D’or bu soruna artık dur demek istiyor. Tek yapmanız gereken yukarıda verilen linke tıklamak.

Ananas parçalı dondurmalı kek, Carte D’or’lu çikolata topları, dondurmalı meyve salatası, brownie ile Carte D’or krem karamelin ahengi, dondurmalı piramit pasta, limon soslu vişneli Carte D’or cupları.

İtiraf edin son paragrafı okurken ağzınız sulandı. Artık bu istediğiniz fakat oturduğunuz evin yakınında bulamadığınız bu tatlıları evde tek başınıza yapabilirsiniz. Sadece linke girin ve malzemeleri edinin. Gerisini tarife bırakın.
Gelin bir örneğe göz gezdirelim;

Muzlu Çikolatalı Milkshake’in Tarifi;
Üç top Carte D’or klasik bitter çikolatalı dondurma, 2 tane muz, bir çay bardağı kadar çikolata, bir çay bardağı kadar süt, ve bir bardak dolusu buz.
Servis için:  2 adet bardağı 10 dakika boyunca derin dondurucuda bekletin. Carte D’or krem şanti, çikolata rendesi ve dilimlenmiş muz.

Hazırlanışı aşırı pratik! Tüm malzemeleri rondodan geçirin. Sonra hepsini 10 dakika derin dondurucuda bekletin. Ve sonrasında yine derin dondurucuda beklettiğimiz soğuk bardaklara boşaltın. Hazırlamış olduğunuz krem şantiyi milk shakenin üstüne dökün, ve çikolata rendelerini serpin. Ve son olarak muz dilimleriyle süsleyerek servis edebilirsiniz.
İşte gördüğünüz üzere yapımı aşırı basit tatlınızı yaptınız. Şimdi ki göreviniz tadına varmak! Tadına bakınca ‘’Ben bunu her haftasonu yaparım.’’ Diyeceğiniz tatlınızı doya doya bitirebilirsiniz.
Carte D’or tatlının akla gelen ilk markası; ismi geçince bile ağzımızı sulandıran bu tatlıları bize sunuyor. Hem de bedava! Hiçbir ücret ödemeden bu tariflere erişim sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken linke tıklamak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak