Kipa Kapımda!


Bugün sizlerle bir blog etkinliği kapsamında yapmış olduğum bir online alışveriş deneyimimi paylaşmak istiyorum. İlk online alışveriş deneyimim yıllar önce kitapla başlamıştı, daha sonra fotoğraf makinasından ayakkabıya kadar pek çok farklı ürün almayı da denedim. Ancak gıda alışverişi için hiç denememiştim. Kipa'nın "Kipa Kapımda" sloganıyla başlattığı internet alışverişini önce bloggerlar deneyimledi. 


Alışverişe önce http://kapimda.kipa.com.tr/ ye üye olarak başlıyoruz. Üye olmak çok kolay, e posta adresiniz ve belirlediğiniz bir şifre ile hızlıca üye olabiliyorsunuz. Ardından alışveriş için adres vs bilgilerinizi girebilirsiniz.

Üye olduktan sonra alışverişe başladım. Alışveriş için meyve-sebze, unlu mamuller, süt-süt ürünleri gibi kategorileri kullanarak alışveriş yapabileceğiniz gibi arama kutusuna aradığınız ürünü yazarak ulaşmanız da mümkün. Almak istediğiniz ürünleri ekle butonuna tıklayarak sanal sepetinize atabiliyorsunuz ve sayfanın sağ tarafında sepetinizdeki ürünleri ve ödeyeceğiniz miktarı da görebiliyorsunuz.

Alacağınız ürünleri ve miktarlarını seçtikten sonra alışverişi tamamla butonuna basıp teslimat için istediğiniz tarih ve saat diliminizi belirliyorsunuz. Ödemenizi de yaptıktan sonra artık sepetiniz kapınızda.

Ben bu online alışveriş deneyiminden oldukça memnun kaldım. Her ne kadar etrafımızda artık epeyce market olsa da bazen alışveriş için zaman sıkıntısı yaşayabiliyoruz. Ya da toplu alışveriş yapacaksak alacağımız ürünleri taşımak problem olabiliyor. Böyle durumlar için ben bundan sonra online alışverişi tercih ederim ve Kipa güleryüzlü personeli, istediğim ürünleri eksiksiz bir şekilde hazırlaması ve zamanında teslim etmesi ile benden tam puan aldı. 

Kipa şimdilik sadece İzmir ve çevresinde online alışveriş seçeneği sunuyor. İzmir, Kipa'nın doğduğu yer olduğu için bu sisteme önce İzmir'le geçilmiş. İzmirlilere bu ayrıcalığın keyfini çıkarmalarını öneriyorum. 

Bu alışveriş deneyimi için Kipa'ya ve Kipa Halkla İlişkiler Sorumlusu Şeyda Gerçek'e teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. bulunduğum şehirde kipa yok :(((

    YanıtlaSil
  2. kipa yı izmir de iken çok ziyaret ederdim çok güzel bir market

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir çalışma.Bizim gibi çalışan kadınlar için büyük bir kolaylık. Kipa gibi büyük bir marketin online satışa yönelmesi çok güzel.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak