İzmir Gourmet Guide




Mandal Ajans tarafından her yıl hazırlanan İzmir’in ilk ve tek yeme - içme ve eğlence rehberi İzmir Gourmet Guide, arşivlik 5. Özel sayısıyla İzmir’in tadına varmak isteyenler için raflardaki yerini aldı.


Bu özel sayıda yeni eklenen bölümler ve devam eden yazı dizilerinin yanı sıra İzmir Gourmet Guide’ın ilk sayısından itibaren yer almış tüm editöryal içerikler bir arada sunuluyor. Kitap 1380 mekanı özellikleriyle birlikte okuyuculara sunarken aynı zamanda Türkiye’nin ilk interaktif rehberi olma özelliğini de taşıyor. QR kod teknolojisiyle özel olarak hazırlanmış birbirinden lezzetli 83 videonun yer aldığı İzmir Gourmet Guide’da Ahmet Güzelyağdöken’in İzmir’in Simgesel Lezzetleri, Sokak Arası Mekanlarım, Az Uzaktakiler, Alışveriş Duraklarım ve Haluk Özyavuz’un Dünyadan Lezzetler bölümleri gerek lezzet durakları gerekse paylaşılan tüm özel mekanlarla okuyucuları bir gurme yolculuğuna davet ediyor.




480 sayfa olan rehberde aynı zamanda İzmir Gourmet Guide Seçici Kurul Üyelerinin her yıl belirlediği  ödüllü mekanlar da mevcut.Geleneksel hale gelen ve bu yıl 4.sü gerçekleşecek olan BİR ADIM ÖNE ÇIKANLAR ödülleri, Eylül ayında yapılacak olan Lansman ve Ödül Töreninde sahiplerine takdim edilecek. Ayrıca İzmir yeme – içme & eğlence sektörüne değer katmış 3 özel isim de Altın Tabak Ödülleriyle onurlandırılacak.

İzmir Gourmet Guide’a D&R, Remzi Kitabevi, Kitapsan, Metro Gross Market ve tüm Yaysat bayilerinden ulaşabilirsiniz.Ayrıca teknolojiyi yakından takip edenler için  kitabın akıllı telefon uygulamasını da App Store ve Google Play üzerinden telefonunuza indirip İzmir’i avucunuzun içine alabilirsiniz.

Bu güzel rehberle ben de eminim pek çok özel mekan keşfedeceğim. Mandal Ajans'a çok teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. İzmire dair her şey beni ilgilendirir, çoook seviyorum İzmiri ! Böyle bir kitab çok iyi bir fikir, mutlaka sipariş edecem. Böyle bir rehbere ihtiyacım var)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak