Ton's Burger House




Çok sık olmasa da hamburger yemeyi seviyorum. Ve ara sıra kendime tanıdığım  fast food hakkımı kesinlikle sıradan bir hamburgercide hele ki zincir şeklinde olanlarda kullanmak istemiyorum. Araştırmalarım sonucu Bornova'da butik bir hamburgerci buldum ve geçtiğimiz günlerde deneyimledim.

Ton's Burger'ın küçük ama şirin bir mekanı var, bahçesinde de bir oturma alanı mevcut. Konsept ve müzikler hoş. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Bunlar da en az lezzet kadar önemli unsurlar.



Lezzete gelince... Ben "Oh My Cheese" adlı hamburgerlerini denedim. köfte de ekmek de oldukça lezzetliydi. Zengin denebilecek çeşitlikte hamburgerleri var. Fat Kid, Double Cheese diğer deneyebilecekleriniz arasında. Sunumları başarılı. Farklı çeşitlerde gazoz (gagoz) ve içecekler bulmak mümkün. 

Ton's Burger Tire Süt'ün  taze ve günlük ürünlerini ve organik sebzeleri kullandığını söylüyor. Ton's adı Amsterdamlı baş aşçılarından geliyormuş. Ton Türkiye'i ve İzmir'i çok sevdiği için buraya yerleşip bir restoran açmaya karar vermiş. İzmir'deki hamburger anlayışına bir farklılık katmayı hedefleyen bu mekanı mutlaka denemelisiniz.


Ton's Burger Bornova Özkanlar semtinde Bölge Metro durağı yakınında yer alıyor.



Mekanla ilgili kısa bir videom youtube kanalımdan izleyebilirsiniz.


Ton's Burger İletişim Bilgileri
www.tonsburgerhouse.com

Telefon: 0232 344 20 08
Adres: Kurtuluş Caddesi No: 9/D Özkanlar Bayraklı İzmir (Kipa ekspress yanı)

Sosyal Medya Hesapları

Yorumlar

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak