Pastacılık ve Ekmekçilik Mesleğiniz Olsun İster misiniz?


Profesyonel pastacılık eğitimi ile birlikte sizler de kendinize yeni bir meslek bulabilirsiniz… Bu işi hobi olarak yapan çok fazla insan var ve yalnızca kadınlar değil, erkekler de mutfak konusunda ne kadar hevesli ve başarılı olduklarını net bir şekilde ortaya koymaya devam ediyor. Yeni bir meslek edinmek ve altın bilezik diye tabir ettiğimiz bir iş kolunda yer almak isterseniz eğer bu eğitim programına dahil olabilirsiniz. Chefs Table güvencesinde gerçekleştirilen eğitim programları kısa sürede binlerce insana ulaşmayı başardı ve online dünyada detaylı bir araştırma yaparsanız eğer insanların bu programdan ne kadar memnun kaldığını sizler de daha net bir şekilde göreceksiniz.
Profesyonel pastacılık eğitimi ile birlikte artık sizler de daha lezzetli ev görsel olarak çok daha hoş pastalar ortaya koyabileceksiniz. Misafirlerinize daha iyi bir sunum hazırlayabilmek ve görsel olarak olduğu gibi lezzet bakımından da onları tatmin etmek adına kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Dilerseniz eğitim programına ve sürecine de hep birlikte göz atalım ve bu süreç sonunda sizleri nelerin beklediğini de yine hep birlikte inceleyelim.
Eğitim Süreci


Profesyonel pastacılık eğitimi toplamda 8 aylık bir süreyi kapsıyor… İlk etapta gayet uzun bir süre olduğunu söyleyebiliriz ve eğitim açısından da değerli bir süre olduğunu belirtmek gerekiyor. 4 ay boyunca eğitimlerinizi eksiksiz bir şekilde alıyor ve hem teoride hem pratikte kendinizi bir hayli geliştiriyorsunuz.
Sonrasında ise 4 aylık bir staj süreci sizleri bekliyor ve stajınızı da Chefs Table ekibi ile birlikte aynı ortamda yapıyorsunuz. Özetle, profesyoneller ile birlikte çalışıyor ve hazırlanıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek adına muazzam bir fırsat karşınıza çıkıyor ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir eğitim programı olduğunu da belirtmek gerekiyor. Süreç tamamlandıktan sonra bakanlık tarafından hazırlanan sınava giriyorsunuz ve başarılı olduğunuz takdirde sizler de yurt içi ve yurt dışında bu mesleği icra ederek çalışma hayatında yerinizi alabiliyor ve daha da önemlisi özel bir meslek ile toplumda saygınlık kazanıyorsunuz. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Fırında Akya Balığı

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak