7. İzmir Yemek Blogu Yazarları Buluşması



İzmirli Yemek Blogu Yazarları olarak belirli aralıklarla bir araya geliyoruz. Bugün sizlere bu buluşmalarımızdan 7. sinin detaylarından bahsedeceğiz ama ondan önce 5. İzmir Yemek Blogu Yazarları Buluşması ve 6.  İzmir Yemek Blogu Yazarları Buluşması yazılarıma bakmak isterseniz tık tık. 

7. İzmirli Yemek Blogu Yazarları Buluşması'nda mekanımız Hitay Plaza'ydı. Güzel bir kahvaltı ile başlayan günümüz bol sohbet ve çeşitli sürprizlerle devam etti. 


Toplantı salonuna girdiğimizde bizi ekibin güleryüzü ile birlikte bu güzellikler karşıladı. Bu güzellikleri geçen yılki buluşmamızda olduğu gibi bu yıl da Renkli Kolonya hazırlamıştı. Düğün, nikah ve diğer özel gün hazırlıklarınız için bloguna bakmanızı öneririm.


İzmir Yemek Blogu Yazarları logolu bu çikolataları hem çok güzel pasta ve çikolatalar yapan hem de blog yazan İpeksi Tatlar (İpek Hanım) hazırlamıştı.


Şef Yunus Emre Akkor hem toplantımıza katılımıyla hem de yaptığı kısa sohbetle buluşmamızı renklendirdi.

Ayrıca bir başka misafirimiz Filizza blogunun yazarı aynı zamanda Redmond'un şefi Filiz Çatalkaya Orhan'dı. Kendisini tanımaktan mutlu olduk. 

Bu toplantıda ürünlerini denememiz ve tanımamız için sponsor olan firmalar vardı. Bu firmalara da İzmirli yemek blogu yazarlarına gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederim. Sponsor firmalarımız kimlerdi gelin bakalım...


Mutfak ve banyoya yönelik Henkel'in temizlik ürünleri. Pril ve Vernel'i zaten kullanıyordum. Bref'i ilk kez denedim, kireç lekeleri için çok etkili köpük formunda bir ürün.


Dr Oetker sevdiğimiz bir firma, bazı ürünlerini zaten biliyor ve kullanıyorduk, yeni ürünleri ile de tanışmış olduk. 



Selva'nın ürünlerinden şehriyeli pilavlık bulguru denedim ve çok başarılı buldum, pilavı harika oluyor. Ama sanırım yeni bir ürün olması dolayısıyla marketlerde bulmakta zorlanıyorum. Bir de henüz denemedim ama muzlu irmiğini merak ediyorum.


LAV'ın modern çizgilere sahip çay takımlarını ve kase takımlarını çok beğendim ve hemen ilk gelen misafirlerim için de kullandım.



Feast Gıda donmuş ürünlerini güvenle kullandığımız bir marka. Kullanışlı hediyeleri ile bizi mutlu ettiler.


Maggi bizler için çok şık bir sepet hazırlamış, içinde ürünlerinden numuneler ve bir tarif kitabı yer alıyor. 


Keskinoğlu selenyumlu yumurta, tavuk suyu ve fileto fit. Fileto fit çok lezzetli ve pratik bir tavuk ürünü.

Unilever grubunun ürünleri

Lipton Doğu Karadeniz Çayı, Knorr'dan Ezogelin Çorbası, Calve Ketçap ve Becel tereyağı keyfi.


Tuğba Kuruyemiş'in kahve ve baharat çeşitleri.


Bitki çaylarını çok severim ve masa başında da çalıştığımdan gün içinde en az bir kez tüketirim. Buna rağmen yeşil çayla aramız bir türlü iyi olmadı. Bu önyargıma rağmen Doğadan'ın Baharatlı Yeşil Çay'ını denedim ve yeşil çayın sade tadından kesinlikle daha iyi. Tarçın tadı baskın, tarçın seviyorsanız tavsiye ederim, özellikle kış için uygun bir tat.


Siyah pirinç daha önce hiç denedim, ilk kez deneyeceğim sonucu tabii ki sizlerle de paylaşırım.


Çetin Gıda bir İzmir firması. Burada gördüğünüz peynir dolgulu ürünlerinin yanı sıra zeytinyağı, turşu, dolgulu zeytin gibi ürünlerin satışını da yapıyorlar. 


Kuntlar Gıda'dan enerji içeceği ve onunla aynı kokuya sahip mum.


Duse Aksesuar'dan gül şeklinde dekoratif ve mis kokulu sabun çok hoş.


Doğal zeytinyağlı sabun.


Bu etkinliği düzenleyen blogger arkadaşlarıma emekleri için kendi adıma çok teşekkür ederim. 7. buluşmamızı düzenleyen ekipte kimler vardı derseniz: Çocuklarla Mutfakta blogunun yazarı Şeniz, İzmir'den Lezzetler blogunun yazarı Oya, Gözde Tarifler'in yazarı Gözde, Fatoşça Tadlar blogunun yazarı Fatma, Selda'nın Mutfak Defteri blogunun yazarı Selda ve Sofra Keyfim blogunun yazarı Müjgan Abla.

Güzel sofralarda ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle herkese sevgiler..

Yorumlar

  1. Sevgili Müberra, yazın için teşekkür ederim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yorum için teşekkür ederim, sevgiler :)

      Sil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Fırında Akya Balığı

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak