Kokoreççi Baki Usta Şemikler & Gökhan Oğuztimur Yemek Fotoğrafçılığı Eğitimi


Geçtiğimiz günlerde blogger arkadaşımızla  Fatma'nın organize ettiği bir etkinlikte Kokoreççi Baki Usta'nın Şemikler şubesine misafir olduk. Burada bir taraftan Baki Usta'nın hazırladığı lezzetleri tatma imkanı bulurken diğer taraftan da fotoğrafçı Gökhan Oğuztimur ile tanışma fırsatımız oldu.



İtiraf etmek gerekirse ben pek kokoreç sever biri değilimdir, hatta önyargılı yaklaştığım bir lezzet. Ancak mutfak kültürüne ilgi duyan bir insan olarak bende bir şeyi yememe durumu söz konusu değil, en azından tadarım. Bu sebeple bu etkinliğe de katıldım. Ayrıca blogger arkadaşlarımla birlikte vakit geçirmek ve fotoğrafçılık konusunda bir şeyler öğrenebilecek olmam da katılma konusunda beni heveslendirdi.



Kokoreççi Baki Usta kokoreç sevenlerin çok iyi bildiği ve sevdiği bir mekan. Burada biz kokorecin yanı sıra özel bir lezzet olan bademi de tattık. Bu güzel lezzetleri bize Baki Usta'nın oğlu Volkan Bey hazırladı, ellerine sağlık. siz de bu lezzetleri tatmak isterseniz Şemikler dışında Bornova ve Bostanlı'da da şubeleri var.



Gökhan Oğuztimur fotoğrafçılığa dair temel bilgilerin yanı sıra yemek fotoğrafçılığı, styling konusunda da bilgilerini bizimle paylaştı. Ayrıca kendisi bu konuda eğitim de veriyor. İzmir'de yaşıyor ve fotoğrafçılığa ilgi duyuyorsanız kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.




Bu keyifli etkinlik için Kokoreççi Baki Usta çalışanlarına, mekan sahibi Volkan Beye, fotoğrafçılık konusundaki bilgilendirmesi için Gökhan Oğuztimur'a, organizasyon için de Fatoşça Tadlar'ın yazarı Fatma Damyan arkadaşıma teşekkür ederim. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Fırında Akya Balığı

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak