Pril Açelya Akkoyun ile İzmir'de


Geçtiğimiz günlerde Pril marka yüzü Açelya Akkoyun ile İzmir'e gelerek çeşitli konularda yazan İzmirli bloggerlarla buluştu. İzmirli bloggerlar olarak geçen yıl da Pril ekibi ile bir araya gelmiştik, o güne dair yazımı okumak isterseniz tık tık



Pril ekibi fotoğrafta da gördüğünüz gibi neşeli ve enerjikler. Bu yüzden onlarla buluşmamız geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok keyifli geçti. 


Pril İzmir etkinliğinde buluşma mekanımız Forum Bornova Midpoint'ti. Pril ekibi ve blogger arkadaşlarımızla keyifli bir öğle yemeği yedik. Ardından Açelya Hanım Pril ürünleri hakkında bilgi verdi, kendi tecrübelerini paylaştı. 

Pril, Türkiye'nin en hamarat hanımını arıyor ve bu kapsamda Türkiye'yi il il geziyor. İlk durağı da İzmir'di. Pril, marka yüzü Açelya Akkoyun ile il il dolaşırken hem blog yazarları hem de bu şehirdeki hanımlarla buluşuyor, keyifli yarışmalarla o şehrin en hamarat hanımını belirliyor. Ayrı illerden seçilen bu hanımlar daha sonra İstanbul'da buluşup yarışacak. Bu seüveni (@PrilTurkiye) resmi instagram hesabından takip edebilirsiniz. Ayrıca (@PrilTurkiye) hesabını takip edip fotoğrafını  #enhamaratbenim hastagi ile paylaşanlar Pril'den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.



Açelya Hanım, her birimizle bu güzel günün hatırası olacak fotoğraflar çekildi.



Bu keyifli etkinlik için Med Partners Ajansa, Müşteri Direktörü Müge Akay'a, keyifli sohbeti için Açelya Akkoyun'a,Pril Ekibine ve güzel yemekler ve servis için Midpoint çalışanlarına teşekkür ederim. Bu etkinliklerde İzmir'i de unutmadıkları için Med Partners ve Pril'e ayrıca teşekkürler.

Yorumlar

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak