Balance Pilates Studio Açılışı


Bildiğiniz gibi blogumun ana teması yemek. Sizlerle zaman zaman güzel yemek tarifleri zaman zaman da güzel mekan önerileri paylaşıyorum. Sizler de yesek ama kilo almasak diyorsunuz :) Sıra dışı bir metabolizmanız yoksa bu pek mümkün değil malumunuz. O zaman hem yiyip hem kilomuzu korumak için yapabileceğimiz tek şey spor. Tabii sadece kilo kontrolü için değil, daha sağlıklı, daha dinç, daha genç, daha mutlu olmak için de... Zaten bunu bir yaşam biçimi haline getirdiğinizde spor hayatınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor. Benim için de öyle yüzme, yürüyüş, pilates... bazen evde bazen salonda bazen uzun soluklu bazen ara vererek spor hep hayatımda. Bu yüzden Balance Pilates Studio'nun açılışı için davet edildiğimde heyecan duydum. Sizlere de hem katıldığım bu davetin detaylarından hem de BPS'ten bahsetmek istiyorum bu yazımda.


Balance Pilates Studio'nun açılışı 5 Ocak Pazartesi günü gerçekleşti. Aslında BPS İzmir'de iki yılı aşkın süredir hizmet veriyor, açılış ise yeni yerlerine geçmeleri dolayısıyla yapıldı. Kordon'da harika bir manzaraya sahip yeni mekanda yapılan açılışta İzmirli milletvekili Alaaddin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, oyuncu ve Ayumi'nin Mutfağı kitabının yazarı Ayumi Takano'nun yanı sıra birçok seçkin davetli yer aldı.  


Meraklıları için biraz da Balance Pilates Studio'nun özelliklerinden bahsetmek istiyorum. BPS, dünyanın en çok kabul gören pilates metodu olan BASI pilatesi, en üst düzey ekipmanlarla uygulayan Türkiye'nin ikinci, Ege Bölgesi'nin ise ilk ve tek BASI Pilates stüdyosu olma ünvanına sahip bir yer. Önceden pilates eğitmenliği sertifika programları  için İstanbul'a gitmek gerekirken şimdi BPS bünyesinde gerçekletirilecek eğitimlere İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki eğitmenler kolaylıkla katılabilecek. Eğitim stüdyosu olması dolayısıyla İzmir'de faaliyet gösteren diğer stüdyolarda yer almayan ve pilates için geliştirilmiş tüm ekipmanları da BPS'te bulmak mümkün.

Açılış kokteylinde söz alan Balance Pilates Studio Kurucusu Eğitmen Ertuğ Akgüner, sporda güvenli ve doğru yöntemleri uygulatacak eğitmenlerin önemine değinirken BPS'teki eğitmenlerin ülkemizi uluslararası düzeyde temsil eden sporculardan oluştuğunu da vurguladı.

Ertuğ Akgüner-Ayumi Takano
BPS'te pilatesin yanı sıra personal training hizmeti de veriliyor, kişiye özel geliştirilen antrenmanlar en ileri düzey fitness ekipmanları kullanılarak uygulanıyor. Kısa sürede etkili sonuçlar almak için mutlaka BPS'i ziyaret edin.

Bu nazik davet için ev sahibi Ertuğ Akgüner'e, Ersu Akgüner'e, Basın Halkla ilişkiler Koordinatörü Burçak Kurt'a çok teşekkür ederim.

BPS ilginizi çektiyse iletişim bilgileri:
info@bpsbalancestudios.com.tr

Tel 0232 421 70 77- 0542 785 92 05
Adres Kültür Mah. Atatürk Cad. No: 192 D.2 1. Kordon Alsancak/İzmir

Yorumlar

  1. Spor herkesin hayatının bir parçası olmalı. BPS'ye başarılar dileriz...

    YanıtlaSil
  2. Takipteyim. Bana da beklerim. http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/
    facebookta: https://www.facebook.com/pages/Tasarımda-Nilgün-Özen-Aydın/802433419804021

    YanıtlaSil
  3. başarılı olacağına inanıyorum Ertuğ'cum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak