İzmirli Bloggerlar Optimum'da!

IMG_6661


Optimum alışveriş merkezi ile ilk tanışmam Ankara’dayken olmuştu. Üç yıl önce Ankara ziyaretimde tanıdıklarımız Optimum’dan marka ürünleri ne kadar uygun fiyata aldıklarını anlata anlata bitirememiş, bizi de kaldığımız kısa sürede birkaç kez götürmüşlerdi. Sonra İzmir’e de Optimum açılacağını duyduğumdan beri heyecanla açılmasını beklemeye başladım. Gaziemir çok sık yolumun düştüğü bir yer değil, ancak havalimanına gidip gelirken sürekli inşaatın durumuna bakıyor açılmasını merakla bekliyordum. Ve nihayet 3 ay önce Optimum açıldı…


IMG_6641


Birkaç gün önce de Optimum’u daha yakından tanıtmak amacıyla İzmirli 10 bloggera yönelik düzenlenen etkinlik daveti gelince doğrusu oldukça heyecanlandım. Bizi Optimum’un en üst katında yer alan Kule Cafe’de harika bir brunch masası bekliyordu. İlginçtir ki daha önce gittiğimde de akşam yemeği için Kule Cafe’yi tercih etmiş ve yemeklerinden çok memnun kalmıştım. Burada bizi Optimum’un halkla ilişkiler biriminden Erman Bey ve Yıldız Hanım’la birlikte bizleri oraya davet eden Ezgi Hanım karşıladı. Daha sonra diğer blog yazarı arkadaşlar ile tanıştık. Farklı alanlarda yazan ve daha önce tanışmadığım blog yazarı arkadaşlar ile bir araya gelmek çok keyifliydi. Nefis ikramlar eşliğinde tanıştık, sohbet ettik, bloglarımızdan konuştuk. Ev sahiplerimiz o kadar güzel ve samimi bir ortam hazırlamışlardı ki 11 civarı başladığımız kahvaltı masasından saat 1’e doğru ancak kalkabildik. Daha sonra hep birlikte Optimum turu yaptık, tabii moda ve kozmetik alanında bilgi sahibi blog yazarları da aramızda olunca mağazaları dolaşmak daha da keyifli oldu. Onların bakış açılarından faydalandık.

IMG_6671 


IMG_6673


IMG_6677 


    
IMG_6678


cats

Optimum’da en çok dikkatimi çeken düzen oldu, genelde mutfakla ilgili ürünler belirli bir alanda, çocukla ilgili ürünler belirli bir alanda böyle bir yerleşim planı olunca aradığını bulmak çok daha kolay. Bir başka detay ise içeride çeşitli noktalarda internete girilebilecek alanlar olması, internetin hayatımızdaki yeri düşünülürse önemli bir ihtiyaca parmak basmışlar : ) Bir başka detay da başınızı kaldırdığınızda gökyüzünü görebiliyorsunuz, kapalı bir alana girip gün ışığından mahrum olduğunuzu düşünmenize gerek kalmıyor. Optimum’un içerisinde bunun gibi pek çok ayrıntı düşünülmüş. Tabii marka çeşitliliğinden, İzmir’de sadece orada bulabileceğiniz markalar olduğundan, outlet mağazaların cazip fiyatlarından bahsetmeme gerek yok sanırım

cats2


Optimum turundan sonra bizimle ilgilenen ev sahiplerimizle tekrar bir araya geldik, bu kez mekânımız Özsüt’tü. Optimum’la ilgili izlenimlerimizi aktardık, eleştirel bir gözle dolaşmamıza rağmen eleştirecek bir şey bulamamak ortak noktamızdı : ) Burada sohbet ederken hem blog arkadaşlarımızla yapabileceğimiz hem de Optimum’la birlikte organize edebileceğimiz güzel projeler ve fikirler ortaya çıktı. Bunları da ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağım.

Bu güzel gün için bizi davet eden Ezgi Saraçoğlu’na, gün boyu bizimle ilgilenen Erman Munis ve Yıldız Sedef’e ve bize sundukları güzel ikramları için Kule Cafe ve Özsüt’e, günü güzelleştiren Bahar’a (Cafeportakal) ve diğer blog yazarı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bu güzel günü renklendiren arkadaşlarımın bloglarını da ziyaret etmek isterseniz, adresleri şöyle:

Son olarak Optimum’da düzenlenen etkinlikleri ve yarışmaları kaçırmamak için twitter,  facebook sayfalarını ve web sitelerini izlemenizi tavsiye ediyorum :)


Bu buluşma ayrıca basında da yer buldu. Bunlardan bazılarına bakmak isterseniz:
Karşıyaka Life
Mynet haber
Haber Ekspres
Haber Yurdum
Haber Pro
İzmir Haber
RT Haber
Haberler
İHA
Son Dakika

Yorumlar

  1. seninle herşeye varım ben:))
    iyiki varsın güzel arkadaşım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. her şeyi geçtim mutfak araça gereç kısmı çok dikkat çekici çatal bıçakların renkleri beni çekti sırf bunlar için bile gidilebilir gel gör ki bana çok ters bir yerde foruma bile gitmeye üşenirken benim için zor

    YanıtlaSil
  3. Bana uzak olsa da havaalanı yolunda olması bir avantaj...Merak ediyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Aaaa!!! Süpper :) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Bu kadar güzel hatunu bir arada ağırladığından beri Optimum'un başı hala dönüyordur eminim:)))) Canlarım benim, içinize sinsin, ne iyi olmuş..

    YanıtlaSil
  6. SİZİN OPTİMUM DAHA GÜZEL OLMUŞ AMA... AVMLER NASILDA KURTARICI ALANLAR YAZIN SERİN KIŞIN SICAK VE HER ARADIĞINIZ VAR. ÜSTELİK BİRDE OUTLET İSE TADINDAN YENMEZ KIVAMDA OLUYOR.

    YanıtlaSil
  7. Detaylarını Baharlada konuştum Müberracığım keyifli bir buluşma olmuş keyfiniz daim olsun sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. canım benim fotoğrafını görünce bir kez daha anladım seni ne kadar çok özlediğimi.. sizin için güzel bir gün, takipçilerin içinse çok hoş bir tanıtım olmuş. senin tatlı yazınla dahada renklenmiş sizin optimum:) umarım fırsat olurda beraberde gidebiliriz.

    YanıtlaSil
  9. Bu haftaki toplantıya da gelemiyorum, keyfiniz bol olsun.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak