Magic Camp Çeşme




Ülkemizin önde gelen organizasyon firmalarından “GeziMakinesi”, haziran ayı içerisinde hafızalardan silinmeyecek giüzel bir organizasyona daha imza attı. Ülkemizin şirin tatil beldelerinden biri olan Çeşme’de düzenlenen organizasyon katılımcılardan tam not aldı. “Magic Camp ” adıyla düzenlenen etkinlik, Çeşme’nin en güzel koylarından biri olan Ayayorgi’de gerçekleşti. Gündüz İzmir’in tatlı sıcaklığına karışan deniz melteminin serinletici etkisiyle Ayayorgi koyunun en güzel beach cluplarından biri olan Babylon Beach Clup’ta denize giren “Magic Camp” katılımcıları eğlenceli ve bir o kadar keyfli zamanlar geçirdiler. Gezi Makinesi ekibinin düzenlediği programla kesintisiz eğlencenin sürdüğü organizasyonda gündüz deniz keyfinin ardından akşam dj performansları ve sabahın ilk ışıklarına kadar süren konserlerle katılımcılar unutulmaz anlar yaşadılar.





17 – 20 Haziran tarihleri arasında yapılan organizasyonda Hande Yener, Ozan Doğulu, Jukebox gibi isimler performans sergiledi. Etkinliğin ilk gününde Babylon’un limon ağaçları altındaki eşsiz doğası ve pırıl pırıl denizinin serinletici etkisiyle kendinden geçen “Magic Camp” katılımcıları gece yarısı Hande Yener konseri ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.



Etkinliğin ikinci gününde Ayayorgi koyu tüm güzelliğiyle kendini katılımcılara sunarken kimileri de Alaçatı'nın eşsiz güzelliğinde rüzgar sörfü yapmanın keyfine vardılar. Gece yarısı Babylon Ayayorgi’de gerçekleşen Jukebox performansı ile eğlence son hızıyla devam etti.



Organizasyonun üçüncü gününde Babylon Ayayorgi Beach Clup’ın çimleri üzerinde bir önceki günün yorgunluğunu atan festivalciler, bir yandan da çalan birbirinden güzel müziklerlede denizin keyfini çıkardılar. Özellikle festival süresince Dj Ersin Aylı’nın performansı katılımcıları etkilerken bir yandan da çoşkunun tavan yapmasını sağladı. Üçüncü gece de Ozan Doğulu Dj performansıyla eğlenen “Magic Camp” katılımcıları   organizasyon süresince ortamın güzelliği ve büyüsü,  çalan müziklerin güzelliği ile adeta kendilerinden geçtiler.


Festivali düzenleyen Gezi Makinesi ekibi misafirlerinin konaklaması, yemekleri, ulaşımı ve şikayetleri ile ilgili her türlü detayı düşünmüşlerdi. Sonucunda ortaya her yönüyle keyif veren bir organizasyon çıkmış oldu. Katıılımcılar etkinliğin sürdüğü anlarda Çeşme’yi de keşfettiler. Çeşme Kalesi, Çeşme Marina, Alaçatı, Ilıca gibi yerleri de görmenin yanı sıra Alaçatı Festivaline de katılma fırsatı bulmaları ayrı bir şans oldu. 


Yorumlar

  1. Çeşmedeyim ve inanın ki bunları sizden duyuyorum.Güzel bir bilgi olmuş.Bu sene Çeşme çok kalabalık, nefes almak neredeyse imkansız.Korkuyorum ki güzelliği gidecek...
    Sevgilerle.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak