6. İzmir Yemek Blogu Yazarları Buluşması


İzmir'de yaşayan yemek blogu yazarları olarak kocaman bir aile gibiyiz ve altı ayda bir düzenli olarak toplanıyoruz. Bu toplanmalarımızda başta her birimiz bir çeşit hazırlayıp gidiyor, birlikte güzel bir çay saati yapmış oluyorduk. Ancak sayımızın günden güne artmasıyla etkinliğimiz yavaş yavaş değişti. Bir önceki etkinliği, yani 5. İzmir Yemek Blogu Yazarları Buluşmasını düzenleyen ekipte ben de vardım, nasıldı, neler yapmıştık okumak isterseniz tık tık.




























6. buluşmamızda ise arkadaşlarımız konsepti kahvaltı olarak belirlemişler ve mekanımız Çiçekliköy'deki Pino Restotan'dı. Kahvaltı fotoğraflarda da gördüğünüz gibi çok özenli ve bol çeşitliydi. Bahçe kısmı da çok ferah özellikle bahar aylarında çocuklu aileler için ideal bir ortam. Hafta sonu kahvaltı için önerebilirim.



Bu toplantıda önceki toplantılardan farklı olarak ürünlerini tanıtan sponsor firmalar yoktu. Arkadaşlarımız toplanmalarımızı faydalı bir şeye dönüştürelim diyerek LÖSEV'e ufak da olsa katkıda bulunmamızı sağladılar. 

Ege ve Ihlamurcum bir arada













Mutlu Ege :)
6. etkinliğin düzenleme komitesinde görev alan arkadaşlarım Nefis Kokular, Böcürük, Vakit Buldukça, Kelebek Günlüğüm, Lezzet Kahvesi bloglarının yazarı arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim. Ayrıca 1. fotoğraf için de Günlüğüm Gökçe'ye teşekkürler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak