"Mutfağımda hünerli bir yardımcım olsun" diyorsanız, Pakmaya!

Hanımlar, siz de biliyorsunuz, kullandığımız ürünlerin kalitesi bizim için çok önemlidir. Bildiğimiz, kalitesine güvendiğimiz ürünlerden şaşmayız. Bu yüzden ben tatlı-tuzlu çeşitlerin hazırlanmasında, pudinglerde, Türk tatlılarında Pakmaya tercih ediyorum: Dile kolay... 40 yılı aşkın deneyimi var. Dahası, dünyanın 130'u aşkın ülkesine ihracat yaptığını, dünyanın benimsediği bir marka olduğunu biliyor musunuz?  Kek, kurabiye, çörek, poğaça, pasta, geleneksek tatlılar mı hazırlayacağım: Pakmaya'da her türlü yardımcı var: Maya başta olmak üzere hamur kabartma tozundan, şekerli vaniline... kakaodan, pudra şekerine... pirinç unu, buğday nişastası, mısır nişastası, enfes sosları ve krem şantisi ile Pakmaya el emeğimi, becerimi taçlandırıyor.
Konuklarıma şöyle serin, hafif bir puding mi sunacağım? Çikolatalısı, bitter çikolatalısı, çikolatalı fındıklısı, çikolatalı bademlisiyle... vanilyalısı, muzlusu, çileklisi, antep fıstıklısıyla, puding deyince benim tercihim Pakmaya...
Türk Tatlıları’nı da unutmayalım: Usta şefler, işinin uzmanı profesyonellerle büyük bir titizlikle çalışmışlar. Ortaya çıkan sonuçtan ben çok etkilendim... Pakmaya Damla Sakızlı Muhallebi’de buram buram damla sakızı lezzeti, kokusu var. Pakmaya Keşkül’de mis gibi bademi hissediyorsunuz... Pakmaya Sütlaç desen kıvamı, tadıyla çok başarılı. Mükemmel kıvam, yoğun lezzetiyle bademli keşkül, damla sakızlı muhallebi, nefis sütlaç... Geleneksel sütlü tatlılarımızı Pakmaya kalitesiyle gönül rahatlığıyla ikram edeceksiniz.
Pakmaya sunduğu enfes tariflerle de benim lezzet yardımcım. www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden lezzetli tarifler sizi bekliyor. Açıkçası ben www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmiyorum. En son Şam Tatlısı tarifini denedim, bayıldım. Eğer siz de bu Ramazan iftar sofralarımı neyle taçlandıracağım, bayramda misafirlerimi nasıl şaşırtacağım diye düşünüyorsanız hiç üzülmeyin. 

Pakmaya, zengin ürün çeşitleri www.mutfaginyildizi.com’daki tarifleriyle sizin de vazgeçilmeziniz olacak. Mutlaka ziyaret edin.
Hünerli hanımlar... size de tavsiye ediyorum; Pakmaya ile "Mutfağın Yıldızı" olun, sevdiklerinizin gözlerinde mutluluk pırıltıları yaratın... Pakmaya kalitesi, lezzetiyle bol bol "eline sağlık" teşekkürü alın.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Yorumlar

  1. Fotoğraflara bakınca gitmiş kadar oldum. Bence ikinci mesleğin fotoğrafçılık olmalı çok güzel kareler yakalıyorsun:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak