Pastakasrı 3. Yaşını Fruitflowers Ürünleri ile Kutladı


Pasta Kasrı blogu 3. yaşını blogger dostlarına Fruitflowers'dan birbirinden lezzetli ve cici hediyeler vererek kutladı. Bana da bu güzel sepet hediye geldi bunun için hem Pasta Kasrı blogunun yazarı Tülin Kalkan'a hem de  Fruitflowers'a ve  Fruitflowers Genel Müdürü Mahmut Atar'a ve aracı olan blogger arkadaşım Sedo'dan Lezzetli Tarifler'e çok teşekkür ederim.

İçi kurabiye dışı çikolata kaplı bu şirin çiçekleri hem eve gelen misafirlerime hem de iş yerindeki mesi arkadaşlarıma ikram ettim. Çiçek görüntüsüyle herkes çok sevdi.



Siz de sevdiklerinize farklı ve yenilebilir bir hediye almak isterseniz  Fruitflowers'ın seçeneklerine bir bakmalısınız. Özellikle şu an yılbaşı için hazırlanan çok özel şeyler var. Sadece bu tarz hoş sepetler değil çikolata ve makaron da çok güzel bir hediye seçeneği olabilir. Özellikle biz bayanlar böyle cicili bicili şeylere bayılırız :)



Fruitflowers 2012 yılındakurulmuş, 2014 itibariyle İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Tekirdağ'da 8 şube açmış. Siz de Fruitflowers'ın internet sitesinden hızlı ve kolay alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak