Benim Özsüt Pastam Yarışması Başladı!

Nefis sütlü tatlıları, pastaları ve son zamanlarda Atolye'deki yemekleriyle damaklarımızı şenlendiren Özsüt'ün pasta yarışmasının sizlere duyurmak istiyorum. Çok güzel ödülleri de olan bu yarışmada bence en büyük ödül en beğenilen pastanın Özsüt tarafından yapılarak Türkiye'nin her yerinde tatlı severlere sunulması. Siz de yaptığınız pastalara güveniyor ve bu tatlı heyecana katılmak istiyorsanız son katılım tarihinin 21 Mart 2010 olduğunu unutmayın!


Katılacaklara bol şans dilerken yarışmayla ilgili detaylara geçeyim:

“Türkiye’nin pastacısı” Özsüt, Türkiye’nin hünerli pasta üstatlarını bu yıl ikincisini düzenlediği “Benim Özsüt Pastam Yarışması”na katılmaya davet ediyor. 18 yaşından büyük herkese açık olan “Benim Özsüt Pastam Yarışması”na 15 Ocak – 21 Mart tarihleri arasında başvurabilirsiniz. Yarışmanın birincisi büyük ödül olan 5.000TL’nin sahibi olacak. İkinciyi ödül olarak 3.000TL, üçüncüyü ise 2.000TL bekliyor. Ayrıca, yarışma sonucunda birinci seçilen katılımcının pastası Özsüt’ün 2011 yaz menüsünde yer alacak. Finale katılmaya hak kazanan tüm yarışmacılara katılım sertifikası ve sürpriz hediyeler verilecek.

Bu ödüller için yarışmak istiyorsanız http://www.ozsut.com.tr/ adresindeki formu doldurup, pastanızın tarifi ve fotoğrafıyla birlikte başvurunuzu yapabilirsiniz.

Özsüt’ün gelenekselleştirmeyi planladığı ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın ön elemeleri 22-31 Mart tarihleri arasında yapılacak. Özsüt’ün deneyimli pasta ustaları ve Ar – Ge ekibi tarafından yapılacak olan değerlendirmeyi geçen 10 katılımcı finale katılmaya hak kazanacak. Ön elemede Gurme yazar mutfak Koçu Gülhan Kara da yer alacak. Yarışmanın finali ise 16 Nisan 2011 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek. Final için İstanbul’a gelecek yarışmacıların yol ve konaklama masrafları Özsüt tarafından karşılanacak.  

01 Nisan 2011 tarihinde finale katılmaya hak kazanan yarışmacılar http://www.ozsut.com.tr/ ve www.facebook.com/ozsut adreslerinde açıklanacak.

Pasta konusundaki marifetinize inanıyorsanız, acele edin ve tarifinizle pastacılık dünyasına damganızı vurun!

Yorumlar

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak