İzmirli Yemek Blogu Yazarları Kahvaltı Etkinliği


Her şey Bahar'ın "bir pazar kahvaltıda toplanalım mı?" dediği maili ile başladı. Sadece tanıtım etkinliklerinde bir araya geldiğimiz için -İzmir'de de malesef bu tarz etkinlikler çok seyrek olduğundan!- bu teklife çok sevindim. Ne zaman olsun, nerede olsun derken nihayet tarih ve yere karar verildi. Geçtiğimiz pazar günü Balçova'da İzmirli blog yazarı arkadaşlarla bir araya gelebildik. Daha önceki etkinliklerde tanıştığım arkadaşlarımın yanı sıra yeni tanıştığım arkadaşlarım da oldu. Bloglar dolayısıyla birbirimizi, zevklerimizi, neyi sevip sevmediğimizi, ne yiyip içtiğimizi biliyor olsak da yüz yüze sohbet etmenin keyfi başkaydı tabii...


Bu duygularla başladığımız kahvaltı, ortamın sıcaklığı, sohbetin güzelliği ile coşkulu bir şekilde devam etti.


Kahvaltının en güzel yiyeceği -restoran sahibi kusura bakmasın ama!- Serap ablacığımın ekşi mayalı ekmeğiydi. Onun "lezzetli somunlarını" blogundan takip ediyorduk, ama tatmak mümkün olmamıştı. İşte kahvaltımıza bu mis gibi, tazecik, ev yapımı ekmekler eşlik etti. Serap ablacım tekrar ellerine sağlık.



Kahvaltımızı yaptıktan sonra bol bol fotoğraf çektik, çekildik. (fotoğraflara facebook sayfamdan bakabilirsiniz.)



Kahve faslında bizi bir sürpriz daha bekliyordu. Zeynep Hanım bize kendi yaptığı çikolatalardan getirmişti. Onları nasıl anlatsam bilemiyorum tatmanız lazım :) İçi böğürtlenli (zaten böğürtlenli her şeye zaafım var), badem ezmeli (bunlar da muhteşemdi) ve karamelize sütlü olmak üzere üç farklı çeşitte çikolata hazırlamıştı arkadaşım. Tatlarının yanı sıra görüntüleri de harikaydı. Zeynep hanıma bu inceliği için çok teşekkür ederken bunun gibi nefis çikolatalar ve pastalar için kendisine sipariş verebileceğinizi de hatırlatmak istiyorum :)



Sonra Baharcığım buluşmamızı renklendirmek için bize hediye gönderen firmaların paketlerini takdim etti. Bu hediyeler arasında İzmirli blog yazarlarına ayrı bir değer veren Carte Dor'un ürünlerinin yanı sıra Nivea'nın, Elidor, Axe ve Rexona'nın ürünleri de vardı. Tüm bu güzel hediyeler için firma yetkililerine ve iletişimi sağlayan Seda Korkmaz'a çok teşekkürler.



Hediyelerimiz bu kadarla kalmadı... Zeytin İskelesi de bizler için şık şişelerdeki zeytinyağlarından göndermişti.
Bir İzmir firması olduğu için ve evimde sürekli zeytinyağlarını kullandığımdan onların bu etkinliğe katkı sağlamasını çok istemiştim. Zeytin İskelesi'ne mail gönderdikten sonra çok kısa sürede firma yetkilisi Tuğba Çelikel etkinliğimize ilgi gösterdi. Tuğba Hanıma ve Zeytin İskelesi'ne katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.

Son olarak da tabii ki bugünü organize eden Bahar'a ve katılımıyla güne renk katan blog yazarı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar

  1. Sıcacık çok güzel bir buluşma olmuş. İzmirde olsaydım kesin gelirdim. Bir dahakine inşallah

    Kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  2. cok güzel bir etkinlik oldu´, bircok ozledigim bloggeri gormek onlarla sohbet edip cay keyfi yapabilmek paha bicilmez bir duygu.

    emegi olan herkese binlerce kez tesekkurler.

    Canim seni yeniden görebilmek harikaydi. cok ayrisin benim icin kocaman sariliyorum sana)

    YanıtlaSil
  3. Ben de tekrar Bahar Hanım'a ve sana teşekkür ederim, yeni bir etkinlikte görüşmek üzere. Organizasyon işi, herkesi bir araya toplama işi kolay değil ve siz bunu çok güzel kotardınız malum biz İzmirlileri bir araya toplamak kolay değildir,benim açımdan bazı aksaklıklar olsa da bu da işin nazar boncuğu olsun. Bir daha ki etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Çok istediğim halde gribim nedeniyle katılamadım.Oysa sizlerle tanışmayı çok istiyordum.Başka bir etkinlikte görüşmek üzere.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Canım cok guzel bır etkınlıktı.Yenılerınde buluşmak uzere dıyorum.Sevgıler..

    YanıtlaSil
  6. ne güzel yapmışsınız arkadaşım, hep İstanbullu hanımlar buluşacak değil ya böyle buluşmalarınızın devamı gelsin umarım.

    YanıtlaSil
  7. canım emeğin için çok teşekkürler hele ki desteğin için:)))iyi ki varsın.En kısa zamanda tekrar bir araya gelelim öpüyorum seni sevgiler

    YanıtlaSil
  8. çok güzeldi, teşekkürler kızlar :)

    YanıtlaSil
  9. Canım kardeşim, Müberracım benim..Beni utandırdın vallahi:) O kadar güzelliğin bir küçük kurdelesiydi o ekmekler, başka bir şey değil. Ama hepinizin tatmasını çok istiyordum, özellikle ekşi maya ekmeğimi. Kısmet o güneymiş..Ne mutlu bana. Face'te ve bloglarda ekmeklerimin fotoğrafını görmek ayrı bir mutluluk gerçekten. Hepiniz çok sağolun. Sana da Bahar'a da çok teşkkürler canım..

    YanıtlaSil
  10. Ben de hepinize teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  11. Müberracığım,yazını daha yeni okuyabildim o muhteşem günü çok güzel anlatmışsın,emeği geçen herkese tekrar çook teşekkür ediyorum.
    Çikolatalarımı beğenmen ve güzel sözlerin beni çok mutlu etti,pazar günü olan toplantıda gözüm hep seni aradı.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. çok güzel bir buluşma olmuş ne mutlu :) Bir dahaki sefer katılabilmek dileğiyle sevgiler :)

    YanıtlaSil
  13. Toplantıyı Balçova'da nerede yaptınız acaba? Keyifli bir yere benzediği için merak ettim...

    YanıtlaSil
  14. Adsız,
    Etkinlik Balçova'da yer alan Nobili Park'ta gerçekleşti. Mekan güzel ama hizmet berbattı. O yüzden mekanın adını yazıda belirtmemiştim. Servisin bu kadar yavaş, garsonların bu kadar lakayt olduğu, bir su, bir kahve parasının hesabının yapıldığı başka bir yer görmedim. Bilmem anlatabildim mi? :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak