Nilabelle Macaron - İzmir


Bir çeşit Fransız kurabiyesi olan macaron genellikle tadan herkesin vazgeçemediği bir lezzet. Bununla birlikte yapması da bir o kadar tecrübe ve dikkat gerektiriyor. Hal böyle olunca ya birçok denemeyi göze alıp macaron yapımında ustalaşmak ya da bu işi iyi yapan birilerini bulmak gerekiyor. Nilabelle Macaron, İzmir'de en taze ve lezzetli macaronları bulabileceğiniz yerlerden bir tanesi.


Nilabelle Macaron ile sevgililer günü için lezzetli bir şeyler araştırırken tanıştım ve bu özel gün için hazırladıkları sepeti görür görmez vuruldum. Bu özenli sepette neler mi vardı? Farklı çeşitte macaronlar, içi portakal ve bademli çikolata drajeleri, minik renkli çikolata parçaları, cupcakeler ve aşk çayı :) Sepettekileri tadınca gördük ki sepetin görüntüsü kadar içindeki lezzetlere de özenilmiş. Her biri ayrı güzeldi.




Nilabella'da macaron dışında, cupcake,  kek, pasta ve kurabiye çeşitlerini bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca farklı ülkelere ait çay ve kahvelerden de tatmanız ya da evde yapmak üzere satın almanız mümkün. Özel gün ve kutlamalarınız için istediğiniz ürünlerin siparişlerini verebilir ya da hediye olarak bu tarz özel paketler hazırlatabilirsiniz. Nilabelle, küçük ama şirin bir yer, konumu da oldukça kolay ve merkezi. Sahibi Nilay Yarımoğlu, çok güleryüzlü, hoş sohbet, işini seven birisi... Tatlı, pasta konularında ilgiliyseniz gittiğinizde alışveriş yapmakla kalmayacak hoş bir sohbetin kapısını da aralayacaksınız. 

İyi ki Nilay Hanım hayallerinin peşinden koşmuş ve İzmir'e böyle güzel bir mekan kazandırmış!

İletişim Bilgileri
1789 Sk No:4/A Bostanlı - İZMİR
0232 336 17 97 
info@nilabelle.com

Yorumlar

  1. Canım Egem her nerede bir macaron görsem hemen bir irkiliyorum bu kadar yapımı zahmetli ve özen isteyen bir ürün muhakkak ki muhteşemdir tat bakımından .Ve hiç tatmadım bilmiyorumda .İlk gördüğümde alıp tadacağım yazdım kafama :)Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. Aşk çayı mı oğğğ çok merak ettim:)) farklı çay ve kahveler denildi mi direk oradayım dietimin sonlanması nisan gibi olacak o zaman belki doğum günümde gidip ben de kendime kurabiye yaptırabilirim:) şimdiden doğum günümde yok mu bana kurabiye diyorum iş başa düşecek gibi gidip alırım bende dimi :))

    YanıtlaSil
  3. afiyetler olsun nefis de bir sunumu var

    YanıtlaSil
  4. acılı günümde yanımda olduğun için çok teşekkür ederim sevgilerimle seval

    YanıtlaSil
  5. Pek güzellermiş hakikatten Müboşum:) Afiyet olsun, kadınlar günün kutlu olsun canım..

    YanıtlaSil
  6. Karşıyakalı olarak, ben burayı nasıl keşfettim.Kendimi çok ayıpladım.

    YanıtlaSil
  7. kına gecemde konuklarıma sürpriz hazırlamak yapacagım.
    kınada macaron dagıtmak ıstıyorum.bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım

    YanıtlaSil
  8. Bende Ihlamurcum, tadınada bakınca çook beğendim :)

    YanıtlaSil
  9. Alsancak italya sokağında Biella boutique patısserıe var macarons ları harıka fıyatıda cok uygun herkese tavsıye ederım...afıyet olsun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak