Düğüne Evlilik Atölyesi ile Hazırlanın!

1045253_434875759944875_569778268_n

Geçtiğimiz günlerde aldığım bir davet üzerine Evlilik Atölyesi'ne misafir oldum. Evlilik Atolyesi, İzmir Alsancak'ta gelinlik ve özel günler için kıyafet tasarımı yapan çok özel bir mekan. Evlilik Atölyesi adı bile tasarımlarını merak etmeme yetti.

IMG_9132

Evlilik Atölyesi'ne gittiğimde Atölyenin güleryüzlü ev sahipleri Nuran Hanım, Bengü Hanım ve İlet Hanım, tanışmamıza aracı olan Işıl Hanım bizleri bekliyordu. İş ortamı olmasına rağmen çok şık ve pembe konseptiyle pembe düşlere dalmamıza sebep olacak bir masa hazırlamışlardı :)

993069_435453599887091_711450949_n

Diğer blog yazarı arkadaşlarımın da gelmesiyle sohbete başladık. Mekan Evlilik Atölyesi olunca konu da hep evlilik hazırlıkları ile ilgiliydi. Gelinlik seçiminden düğünle ilgili detaylara, gelinlerin psikolojisinden balayı mekanlarına kadar pek çok konuda keyifli bir sohbet oldu.

IMG_9152

Evlilik Atölyesi'nin hikayesini de merak ettik ve sorduk. Nuran Hanım, aslında mimar ve uzun yıllar da bu alanda çalışmış. Devamında ise yine estetik ve sanatsal yeteneğini yansıtabileceği bu alanın cazibesine kapılmış. Bengü Hanım ve İlet Hanım'la birlikte çok güzel bir ekip olmuşlar. Gelinlere sadece hayallerindeki gelinliği hazırlamakla kalmadıklarını aynı zamanda bu stresli süreçte hayatlarını kolaylaştıran, rahatlamalarını sağlayan bir yaklaşım sergilediklerini de  sohbet esnasında anladım. Dikkatimi çeken bir başka nokta ise gelinlik seçiminde gelinin vücut yapısının yanı sıra tarzına, hayalindeki gelinliğe, giyeceği ortama vs dikkat etmeleri. Böyle olunca gelinler mutlu, onlar mutlu :)

cats

Bu kadar anlattıktan sonra Evlilik Atölyesi'nin tasarımlarını merak ettiyseniz web sitesinden ve facebook sayfasından bir fikir edinebilirsiniz. Ama evlilik hazırlıklarındaysanız mutlaka uğramalı, bu şirin, güleryüzlü hanımlarla tanışmalısınız.

IMG_9149

Bu güzel akşam için Evllik Atölyesi ekibinden Nuran Efe Zırhlı'ya, Bengü Karakaya'ya, İlet Mızgalı Pekiyi'ye ve bizi davet eden Işıl Yılmaz Sümer'e çok teşekkür ederim.

Evlilik Atölyesi iletişim bilgileri

Talatpaşa Bulvarı No: 25/3
Alsancak - İzmir
Tel: (232) 421 00 22

Yorumlar

  1. tatlım çok güzel görünüyor. face te de resimlerine baktım. güzel bir haftasonu olmuş. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel bir yer gerçekten, abiye ve gelinlik ihtiyacı olanlar mutlaka uğramalı.

      Sil
  2. Tam düğün sezonunun başladığı günlerden abiyelere bir bakmak lazım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak