Dostlarla Keyifli Bir Akşam


Bu yaz, evimizdeki tadilat dolayısıyla epey yorucu geçti. Hal böyle olunca bu ranazanda pek misafir davet edemedik, son zamanlarda paylaştığım sofralardan da anlayabileceğiniz gibi daha çok biz gittik :) Bir iki minik daveti saymazsak bu istediğim gibi hazırlık yapabildiğim ilk iftar oldu. Bu sofrada canım arkadaşım Ümmüş ve ailesi ile kuzenlerimiz misafirimiz oldu. Yine çok keyifli bir akşamdı bizim için, misafirlerimiz evimizi şenlendirdi :)

Sofra fotoğrafı nerede dediğinizi duyar gibiyim... Ama ev sahibi olunca hele ki iftara yetişme telaşı ve son anda hazırlanması gereken yiyecekler olunca masayı fotoğraflama imkânım olmadı maalesef. Bende eldeki fotoğraflarla bir kolaj hazırladım sizler için. Fotoğraflayamadığım bir iki salata içinse arşivimden faydalandığımı itiraf edeyim :)

Bu güzel akşam için misafirlerimize teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık. Ayrıca işten gelmelerine rağmen hızır gibi yetişip hazırlıklarımda yardımcı olan Ümmüş'üme ve kuzenim Emel'ciğime de teşekkür etmeliyim :) Bu uzun girizgahtan sonra sizleri menümle başbaşa bırakıyorum. bu sofraya ait tarifler de gelecek ama ondan önce sizlerle paylaşmak istediğim bir sofra daha var sırada...

Menüdekiler:







Bulgur Köfteli Ispanak Salatası



 




Güllaç Yufkasından Tavuk Böreği




Mantar Soslu Bonfile
Domatesli Biberli Arpa Şehriye Pilavı


Yaz Kompostosu


Yorumlar

  1. muhteşem hazırlanmışsın:)
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. güllaç yufkasaından tavuk böreğini çok merak ettim, bir ara bunların da tariflerini yazmalısın canım:)

    YanıtlaSil
  3. Canım masa ve menü harika afiyet olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. bundan daha güzel sofra mı olur :) yapanların ellerine yiyenlerin midelerine sağlık. Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkürler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Patates Buğulama

Sarmaşık Kavurması

Ege Usulü Zeytinyağlı Kabak